Ragam Si kakak Umur 1 Tahun 3 bulan

Author : Cik Rose Cute | 2:57 PM | 0Total Comments |
video
Waktu nie kitaorang pergi Sungai Congkak.Haziq kecik lagi..baru 5 bulan...kakaknya setahun lebih la...kakak gan haziq beza 2 tahun jer...Tengok la gelagatnya...tak duduk diam langsung.Time ni baru sampai...jauh giler...Haziq mengamuk jugak sebab nak tidur tapi tak dapat tido sebab panas..terpaksalah  kitaorng beransur dulu sebelum yang lain....Ibu lambat masukkan video ni..sebab hari tu..ibu mana ada blog lagi...blog baru start 2010 kot kalau tak silap la....komputer kat umah pun baru ada...Tu yang dah pandai berblog..untuk hilangkan boring....yalah sekarang surirumah sepenuh masa katakan.....hihihi

Note: Aku playback balik story lama hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

No comments:

Post a Comment

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠