Author : Cik Rose Cute | 2:02 PM | 0Total Comments |
ADA APA DENGAN CINTA ? ?

Cinta kepada Allah lebih afdal.....,selain cinta kepada suami anda yg tersayang....cinta banyak membawa kita ke arah maksiat..kalau golongan remaja...pula..cinta remajalah yang paling best sanggup memberi apa saja kasih sayang untuk memadu kasih.Ada yang terlanjur...mengandung..dan membuang anak merata-rata tempat.Sekarang sudah jarang kita dengar baby yang orang jumpa merata tempat..betul tak???kalau tak jam 8.00pm mesti ada cerita baby kena buang.
Ni bukan nak cerita baby kena buang...ni nak cerita pasal CINTA.
Bak lagu XPDC..liriknya C.I.N.T.A..Pernah dengar tak?


C-cinta ku yang satu...
I-impian yang nyata..
N-nikmat yang berbeza..
T-tanpa kau dan aku
A-antara kau dan aku...


Begitulah bunyi liriknya kalau tak silap aku....lagu ni memang kegilaaan remaja..pada zaman 70 an...Aku pun suka jugak lagu ni...sampai sekarang...he..3


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

No comments:

Post a Comment

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠