Kandunganku baru 9 bulan....

Author : Cik Rose Cute | 1:06 PM | 1Total Comments |
Wah....perutku makin hari..makin membesar,kakiku dah mula bengkak..hidung dah mulai kembang...,aku merasakan perutku ini makin berat.Itulah dugaan seorang Ibu mengandung.Sesiapa yang sedang mengandung sekarang mesti tak sabar sepertiku...ingin melihat wajah baby yang baru...,almaklumlah...aku sudah mempunyai dua cahayamata,seorang boy...seorang lagi girl.Mungkin yang ketiga ni...girl (Insya Allah).
Selang bunga katakan...(kata2 orang tua dulu2).Kadang-kadang aku merasakan babyku mengeras...tapi itu perkara biasa..bukannya nak bersalin lagi.Due 10/03/2011...lambat lagikan...manalah tahu..babyku ini ingin cepat keluar...sebab tak sabar nak jumpa kakak dan abangnnya..
Anakku yang pertama asyik bertanya jer...bila baby nak keluar...sebab persiapan baby semuanya sudah siap.Katil baby dah pasang...kelabu,tilam,bantal dan lain-lain kegunaan untuk baby.Tu yang sibuk bertanya tu...,ustazah yang mengajar kakak gaji dah ada baby...katanya baby boy...baby kita nanti baby girl....(kelakar betul budak ni...)tak sabar dia sebab dia tahu nak dapat adik perempuan macam dia...adik lelaki dah ada....
Nama pun belum tentu lagi...dah cari Abah tak berkenan..susah nak sebut katanya.Terpaksa la cari nama lain.Abah ni satu kalau bab nama mesti dia suruh ibu yang uruskan...pening jugak memikirkan nama ni...nama yang sedap dan enak untuk di dengar orang..maksud nama mesti lah elokkan...
Kaki pun dah kebas..punggung apatah lagi...lagi kebas...ibu stop dulu...apa-apahal nanti kalau dah bersalin boleh kita kongsi bersama...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

  1. seronok baca coretan dedulu..comel je CR masa ngandung..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠