Author : Cik Rose Cute | 5:10 PM | 0Total Comments |
Ada Apa Dengan Cinta??

Assalamualaikumm......

Hari ni...nak story sikit..asyik salin resepi jer...penat jari jemariku....
Kakak sebelah umah aku ni..dah bersalin..sepatutnya aku dulu....,tgk2 dia dah bersalin dapat baby boy...Kandungannya baru 36 minggu...aku yang nak masuk 38 minggu ni..tak bersalin lagi...,baby dlm perutku tak nak keluar lagi kot..seronok kat dalam.Kadang2 memang rasa nak bersalin tapi...baby ni main2 jer..sekejep sakit sekejap tak...
             **************************************************
                                         Kalau kau org 
                                                     t
                                            Bengang tak????
           ****************************************************
Tapi bengang tak bengang terpaksa lah kena tunggu.........waktunya belum tiba lagi...tak kisah la...janji baby ni sihat dalam perutku yang membesar ni...he..he...tadi check perut...nurse cakap kalau tak bersalin lagi...minggu depan datang lagi...kesian kat laki aku...wifenya tak bersalin-salin lagi..hu..hu...
     *********************************************************

                                         


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

No comments:

Post a Comment

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠