ABC Animals

Author : Cik Rose Cute | 1:59 PM | 1Total Comments |
Adakah anda suka membeli buku untuk anak anda?Tentu belikan...walaupun budak2 ni suka koyak buku dalam usia 2 tahun hingga 4 tahun.Memang anak kami suka koyak buku,ini book yang kedua kami beli...buku ni tebal tapi boleh jugak diaorang koyakkan.Hendak di marah budak...kadang2 si kakak yang mengajar koyakkan buku.Si haziq kurang sikit..si kakak ni,dah puas pukul tangannnya....dia koyak jugak tak tahu la kenapa.Tahun ni...si kakak dah start sekolah..yang peliknya buku sekolahnya..dia tak koyak pulak..mungkin takut dengan teachernya.Tu yang bengang tu...kalau dengan si abahnya lagi la tak takut...kalau si abah marah dia gelak2 jer...tu la ragam budak-budak ni...kalau dengan ibu....diaorang takut sikit..takut kena cubit...he..3.Ibunya kejanya menyubit aje kalau tak dengar cakap..geram...melihat karenah diaorang.Kalau tak beli book,nanti anak2 tak pandai la pulak ya....,kita nak diaorang jadi pandai..bila dah tua nanti senang sikit....banyak betul ibu membebel hari ini...tak penat jari ker?...hi..hi..memang ragam budak2...kita sebagai ibubapa kena sabar la..yer...melayan budak2 tengah nak membesar ni....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

  1. maira pantang jumpe buku semua dia nak..terutama buku mewarna..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠