Design Rumah Hello Kitty

Author : Cik Rose Cute | 12:37 PM | 39Total Comments |
Siapa berminat dengan Hello Kitty...Waktu aku bujang dulu...memang suka dengan barangan Hello Kitty...Hello Kitty kalernyakan warna pink hihihi...Jom! tengok Rumah design Hello Kitty...

Nie Design "Hello Kitty" Kaler Pink cantiknya....

Ruang tamu Kat dalam

Sofa...ada reben suka....

Bilik Tidur...Simple tapi comel

Nie pulak design rumah "Hello Kitty" kaler hijau...Nampak cam pelik hihihi

Ruang tamunya....Kerusi makan pun ada reben cantik...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

39 comments:

  1. cantik2 rumah hello kitty :D siapa dpt rumah ni, mmg semangat la tiap2 hari. hhehhe. baru follow (:

    ReplyDelete
  2. alala..cute je rumah tu..kalau dapat buat sebuah kat malaysia ni..kompem tak nak keluar rumah..haha

    ReplyDelete
  3. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  4. mcm pernah tgk tp di mane ye. hee.

    ReplyDelete
  5. rumah mcm ni pun ada yer....peminat tegar hello kitty tuh hihi..td masa wani tgk tjuk ingat kak rose tgh design blog org yg nk tema hello kitty hihihi

    ReplyDelete
  6. eeeee...saya benci tengok..

    cantik betul..gerai weih..hahaha.

    ReplyDelete
  7. kalau sumaiyyah nampak ni parah le...

    ReplyDelete
  8. ahaha mcm pelik gak kalau kitty kaler hijau, tapi tetap suka hijau ;)

    ReplyDelete
  9. kalo ada rumah mcm ne, agknya tak berusik la perabot dlm tu..sayanggggg...hahaha

    ReplyDelete
  10. agak2 sapa la owner dia kan

    ReplyDelete
  11. wahhh, cantek la..hikhik

    btw, cantek header cik rose..hehee

    ReplyDelete
  12. umah sapa la ni agaknya..hahaha...comel sangat la...

    ReplyDelete
  13. cantiknya rumah ni!
    kalau sha dapat sha pun tak keluar rumah lha kak (: hihihih

    ReplyDelete
  14. cantiknya rumah hello kitty warna pink tuh..geram jer..eee bestnyer ada rumah cmtu kan

    ReplyDelete
  15. kalaulah dapat rmh camni..betapa happy nyer...heeheh..i love hello kitty..ahahah..cam mia lak..

    ReplyDelete
  16. soory cik rose lambat replay msj td g keluar..adakah cik rose masih free sekarang??..

    ReplyDelete
  17. cantik2 ..
    rasa macam makan gula2 atau aiskrim vanila aje ;)

    ReplyDelete
  18. wah... cantiknya.. semua pink :-)

    ReplyDelete
  19. rumah yang kaler pink tu memang comel, suke3...hehehe

    ReplyDelete
  20. kalau deno dapat satu rumah mcm ni mesti best :)

    ReplyDelete
  21. sweetnye.. kalaulah ada kemampuan nak buat gk camtu (dlm mimpi pun xpe hehehe)

    ReplyDelete
  22. Belum jumpa lagi rumah kaler pink kat Malaysia, kereta kaler pink ada le, tapi rumah kaler pink pun cantik juga...

    ReplyDelete
  23. Comelnyer umah tuh!!!:)nak satu bleh?:)

    ReplyDelete
  24. adui solehah teringin nk umah hello kitty wrne pink tu.agak2 ye bleh dpt x?hehe

    ReplyDelete
  25. comelnya... adoi.. kalau la boleh buat rumah macam ni.. hehe

    ReplyDelete
  26. perghhhhh...ni memang peminat fanatik ni!!! heeee~

    ReplyDelete
  27. Saya pernah lukis komik yang endingnya adalah hello kitty. Lol.

    ReplyDelete
  28. cantiknye! best klu dpt 1..tp tukar pink ke biru canitk dak??hehe

    ReplyDelete
  29. wah... ini memang giler hello kitty ar.. mesti mahal nak buat rumah ni..

    ReplyDelete
  30. nk wat umah cm ni bleh tp hubby-wifey kn 2x minat HK

    ReplyDelete
  31. alahai...tomeinyer rumah pink 2...suka hello kitty ni part reben dia 2 jer...cute ^_^

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠