Aku Dah Boyot

Author : Cik Rose Cute | 6:03 AM | 50Total Comments |
hihihi...cute jer aku tengok kucing nie....bersandar kelesuaan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

50 comments:

  1. hihihih..kucing yg boyot rupanya..hihihi

    ReplyDelete
  2. montelnyaa..!
    geram tgk...! dapat peluk best nih..!
    tp kucing montel2 ni xsuke sgt dipegang...

    ReplyDelete
  3. Byk sgt mkn waktu sahur td ke hikss :p
    Serius comel giler kucing ni pose camtu heehee

    ReplyDelete
  4. ibaratnya hakak la yea yg mkn smpai tersandar2?? hehehhe

    ReplyDelete
  5. haha.. mmg comel sangat...cara dudok pun comel..rasa nk cubit2 jew laa..

    p/s : deqla x dpt la wat tuto tu.. hukhuk.. :(

    ReplyDelete
  6. heheheheh.... mmglah sgt comel

    ReplyDelete
  7. comelnyaaaaaaa kucing tu....... susah dah nak bawa badan dia sebab gemuk sangat.. hehehehe

    ReplyDelete
  8. ehehehe...walaupun gemok tapi chomel je miaw miaw ni... (^_^)

    ReplyDelete
  9. hehehe....kucing kenyang sebab br lps bukak puasa...;P

    ReplyDelete
  10. he3...ingatkan sape yg boyot...

    http://skuterlady.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. wuhuuu..gendutnya diaaa.. comel! :D

    ReplyDelete
  12. ingatkan cik rose yang boyot tadi...

    ReplyDelete
  13. Hahahahahahhaha..kelakar...comel...hehe..

    ReplyDelete
  14. ehehe..kucen boyot takpe..jgn tuannnye yg boyot.. ngeee~~~ :)

    ReplyDelete
  15. Perot penuh lepas berbuka..sampai tersandar dibuatnya..hehee

    ReplyDelete
  16. ni mesti terlebih mkn masa berbuka ni

    ReplyDelete
  17. emm ingatkan siapa yang boyot, huhu time bulan posa ni boyot waktu berbuka.. hahaha

    ReplyDelete
  18. betul tu rose lepas buka puasa jadi lah mcm tu..he..he..

    ReplyDelete
  19. makk aii...sihat sungguh!jgn kita jd mcm tu lepas berbuka sudah la ye.

    ReplyDelete
  20. amboi kucing ni geram tengok... nak peluk cium tak leh kang kena asma pulak

    ReplyDelete
  21. Nie mesti boyot sbb mkn bykkan!

    ReplyDelete
  22. Baca tajuk kakak ingat tetiba Liza dah nak boyot mana tahukan nak tambah lagi ahli keluarga..

    Gemuk betul kucing nie:)

    ReplyDelete
  23. comey nye kucing boyot..
    cool jew.. hehehe

    ReplyDelete
  24. Ingatkan tuan blog...hehehhehehe.
    Mana tahu ..bulan puasa ni makin kuat makan !!

    ReplyDelete
  25. hihihi..ingat cik rose yg dah boyot..hihihi..jgn mare ye..

    ReplyDelete
  26. kucing boyot yg bese tgk kale kuning. garfil. hehe.

    ReplyDelete
  27. boyotnyer baru pas berbuka kut kucing tuh hahhaaaa

    ReplyDelete
  28. hahahahaha.. gemuknya kucing ni..hehehee

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum rose...kesian si montel ni letih berpuase kot...:)

    ReplyDelete
  30. ahahah boyotnyeeeeeeeeeeeeeeee ;))

    ReplyDelete
  31. dasat berbuka tu,..
    sampai tak larat nak berjalan....

    ReplyDelete
  32. ingatkan siapa lah yg boyot... rupa2 kucing...

    ReplyDelete
  33. hehe mari kite exerciseee!!!kekekek

    ReplyDelete
  34. Owh kucing rupanya yg boyot...hi hi..

    ReplyDelete
  35. kalau dapat mmg kena peluk habis2 ni..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠