Kenapa Ramai Orang Suka Aku

Author : Cik Rose Cute | 8:50 PM | 33Total Comments |
Sajer suka2..lepas berbuka....Aku memang mudah menerima teguran orang  hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

33 comments:

  1. ohh..bAgus hakak ne kann.. nanti sweety nak tegur la..tgh cari kesalahan hakak dulu la yea..hikhikk

    ReplyDelete
  2. hiihih..dh baca kat wall fb...baguslah kalau mudah terima teguran..ada org yg langsung ego..pantang ditegur...susah nak berurusan ngan org camtu,,,..hihihhi...
    ni izan nak tegur....lawa background...selalu cari kat mana?..er tegur ker tanya tuu..hihih..

    ReplyDelete
  3. teguran tu baik untuk kita sebenarnya.,.
    dengan tguran juga kita boleh majukan diri kita..betul x cik rose.. :)

    ReplyDelete
  4. haha rajin ye main apps ni.cendol teringin nk main apps mcm ni tp segan sikit hehe

    ReplyDelete
  5. mesti main kat fb tuh ye..

    ReplyDelete
  6. Bagusnya. Teguran yg membina apa salahnyakan?

    ReplyDelete
  7. cik rose,background cantiklah...

    ReplyDelete
  8. hehe...komen yg membina, takpe..tapi kalau komen yg menjatuhkan?

    ReplyDelete
  9. bgus cmtu..

    ada org melenting bila ditegur skit =)

    ReplyDelete
  10. waaaaaa...bagus akak ni..hehehe
    yg membina apa salahnya.ye dak..hehe

    sehat ke kak?

    ReplyDelete
  11. baik begitu... mne yg xelok kita perbetulkan..hehehe..xgitu...

    ReplyDelete
  12. ada jgk tgk kt fb smlm...cik rose suke eh main2 gitu..:)

    ReplyDelete
  13. betul tu kalau org tegur sikit kita sentap mmg org tak suka..hihi

    ReplyDelete
  14. hehehehehehe.. patut la orang ramai suka berkawan dengan cik Rose.. hehehehehe. (^_^)

    ReplyDelete
  15. Hehee, bila orang mudah terima teguran memang ramai yang akan suka ;)

    Cayalah kak :D

    ReplyDelete
  16. susah kan nak menegur org sbb diri seniri pun banyak kurang..kadang2 berdoa je moga orang tu sedar sesuatu..bagus sangat kalu mudah terima teguran..sedang praktikkan, sbb kadang tu cara org menegur kita tak kena tempat..huhi :)

    ReplyDelete
  17. ramai org main macam ni kat fb kan.. mcm best je.. hihi

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah..nak mencontohi spt sis la..mudah menerima teguran..

    ReplyDelete
  19. ni msti xde kje main aplikasi kt fb kan?hahaa.mcm dya juga

    ReplyDelete
  20. kalo teguran tu membina...apa salahnya kan..
    sama2 kita menegur yg baik :)

    ReplyDelete
  21. memang kita semuo patut menerima teguran dan lihat dari sudut positif kan...;)

    ReplyDelete
  22. opss..hati2 kak..ramalan sebegini x elok kita main..walaupun utk suka3.. :)

    ReplyDelete
  23. sikap yg bagus tu boleh terima teguran kak...setengah org mmg jenis yg xboleh tegur hihihihi

    ReplyDelete
  24. hmm meh saya mau tegur...ekekek :P

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..
    senang di ajak berbincang...
    cr,
    su dah puas hati dgn yg skrg..

    cuma 1 je lagi
    cr silap tulis BUKAN tulis
    ~HOMEMATE APPLE di situ
    tapi

    ~PENANTIAN ITU SATU KESABARAN~ dengan tulisan HOMEMATE APPLE~ hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠