Gosip Tentang Erra Fazira

Author : Cik Rose Cute | 9:16 PM | 43Total Comments |
Baru tadi aku baca kisah tentang gosip Erra Dan suaminya...Korang dah baca belum? Kalau korang belum baca jom! baca kat bawah....Aku tak tahu gosip nie betul ke tidak...Apa-apa pun doakan yg terbaik buat pasangan ini...


Nampaknya desas desus tidak enak tentang rumahtangga Erra Fazira dan Engku Emran kembali ke status yang meragukan walaupun cuba dineutralkan sebelum ini.

Kenyataan Engku Emran yang mengatakan hubungan mereka suami isteri masih kekal utuh nyata tidak dapat membantu meredakan spekulasi yang wujud hampir setahun ini.

Murai semalam melaporkan yang Erra Fazira memberikan satu kenyataan kepada sebuah akhbar tempatan yang seakan redha dengan apa pun yang terjadi selepas ini.

“Apapun, sama ada jalan seorang ke ‘kanan’ dan seorang lagi ke ‘kiri’ yang kami pilih nanti, saya redha. Saya harap semua orang mendoakan yang terbaik buat kami,” ujar Erra Fazira.

Engku Emran yang dihubungi wartawan Murai untuk mengulas kenyataan isterinya itu bagaimana pun enggan untuk berikan apa apa komen & kenyataan lanjut.

“Cukuplah dengan kenyataan yang telah saya berikan sebelum ini. Saya minta maaf, saya tidak mahu mengulas lanjut lagi. Saya tak mahu memberi sebarang kenyataan lagi kerana bimbang isu ini akan terus merebak,” ujar Engku Emran ringkas.

SUMBER 


P/S: Sedih pulak aku baca kisah sebeginikan....huhuhu mungkin jalan terbaik buat mereka takpun gosip semata-mata...Kita tunggu jerlah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

43 comments:

  1. TOPUP RM45 PERCUMA !! Cik Fie Jemput Awak Join Sini Ye :)
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

    ReplyDelete
  2. Semoga jodoh depa masih lg dpanjangkan Allah swt...

    ReplyDelete
  3. sama2 kita doakan kebahagian mereka.xnak jadi yang tak elok pada pasangan ni.. ingat ank...sian dia..!

    ReplyDelete
  4. Jgn le tejadi apa2, kita doakan yg terbaik

    ReplyDelete
  5. aloloolo..sedihnya kalo dorg becerai kan..

    ReplyDelete
  6. mg depa fikir yg terbaik demi anak depa yg comel tu..

    ReplyDelete
  7. Wat? Ingatkan gosip je hari tu. Hmm.. Mintak2 baiklah hubungan mereka. Dah dekat nak Raya dah pun. Huhu..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum rose...moga rumahtangga mereka dilindungi Allah selalu...:)

    ReplyDelete
  9. mintak2 la tak jadi paper , dowang dah adew anak lak tuh ...

    ReplyDelete
  10. doakan yg terbaek buat mereka.. :'(

    ReplyDelete
  11. Semoga pjg jodoh mrk. Insyaallah

    ReplyDelete
  12. wani pun ada dengar juga...tp xtau lah...sama2 lah kita doakan yg terbaik buat pasangan ni :)

    ReplyDelete
  13. ssalm rose..acik suka sangat tengok pasangan ni dan anak mereka..semoga terus berkekalan

    ReplyDelete
  14. semoga jodoh diorg masih panjang..

    ReplyDelete
  15. cialis online no prescription canada cialis 5mg daily reviews - order viagra cialis online

    ReplyDelete
  16. semoga jodoh mereka berpanjangan... Aminnn...

    ReplyDelete
  17. Tengahari tadi tengok Melodi dgn kisah perceraian Raja Azmi dan Jailani Sidek. Tersentuh juga bila Raja Azmi mengucapkan tahniah dan terima kasih kpd musuh-musuhnya yg tlh berusaha bersungguh2 meruntuhkan masjid yg puluhan tahun dibinanya...

    ReplyDelete
  18. semoga hubungan mereka kekal sampai bila2 :)

    ReplyDelete
  19. Hi, I think sometimes these gossips mesti put some salt as might not be true, or maybe ada sambal belachan, so can sell more magazines, ha ha.
    But have fun....
    And keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  20. moga Allah tunjukkan jalan yg terbaik.

    ReplyDelete
  21. macam2 la gosip artis skang ni..aih..

    ReplyDelete
  22. buy viagra online viagra for sale - buy viagra online south africa

    ReplyDelete
  23. mendoakan yang terbaik je la utk pasangan ni.

    ReplyDelete
  24. salam kenal....mekasih sebab follow blog saya...tapi blog kontest tu jrang update pun...

    http://h-n-i.blogspot.com...ni blog yang selalu diupdate...mekasih...

    ReplyDelete
  25. semoga semunya baik2 sahaja..:)

    ReplyDelete
  26. Doakn semoga rumahtangga mereka kekal hingga ke akhir hayat.
    Pasangan yg sgt sepadankn..semoga mereka membuat keputusan yg trbaek demi anak.

    ReplyDelete
  27. Semoga jodoh mereka akan berkekalan sampai ke akhir hayat..Amin Ya rabbal alamin

    ReplyDelete
  28. semoga dipanjangkan jodoh mereka..

    ReplyDelete
  29. cheap cialis 20mg is it legal to buy cialis online in canada - cialis online legal

    ReplyDelete
  30. haishhh macam2 kisah artis ni yer..apa pun doakan yang terbaik..elakkan penceraian itu yang terbaik kan

    ReplyDelete
  31. huhuhu mcm tu pulak...sygnyalah...harap2 tak bercerailah....

    ReplyDelete
  32. kadang2 gosip boleh menyebabkan keadaan bertambah buruk kan...hmmm

    ReplyDelete
  33. ade gak dgr cite yg xsedap didgr tp erra nafikan..wallahualam..doakan semoga perkahwinan mereka kekal hingga ujung nyawa..

    ReplyDelete
  34. uhuhuhu mmg sedey la...umi doakan semoga jodoh diorg ni kekal berpanjangan...amin....suka tgk diorg,sweet jek (^_^)

    ReplyDelete
  35. semuga diorang tetap bahagia..sian anak dia makin membesar

    ReplyDelete
  36. Doakan yang terbaik buat mereka..

    ReplyDelete
  37. lorh.. xmo la cerai..dorang ni sweet apa..moga pjg la jodoh dorang ni..amin..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠