Anita Sarawak Di katakan Bertudung

Author : Cik Rose Cute | 10:25 AM | 52Total Comments |
Korang mesti terkejutkan baca tajuk di atas....Kalau betullah Kak nita kita bertudung Al-hamdulillah...syukur sangat2....Adiknya Noorkumalasari dah lama berjubah labuh....Harap kak nita pun turut bertudung seperti adiknya....Korang nak tahu lebih lanjut baca di bawah...

Menjelang Ramadan, genap dua tahun penghibur sensasi, Anita Sarawak, 60, meninggalkan tanah air tanpa diketahui di mana dia berada atau punca penyanyi Seksis itu menghilangkan diri.

Anita Sarawak dikatakan sudah bertudung

Namun, baru-baru ini, sekumpulan peminat mendakwa terserempak penghibur tersohor itu di Texas, Amerika Syarikat (AS) dengan penampilan yang cukup berbeza. Mereka mendakwa, penyanyi yang pernah bermastautin dan menghiburkan pengunjung di Ceaser Palace, Las Vegas itu mengenakan jubah serta bertudung ketika ditemui di sebuah kompleks beli-belah.

Namun, ketika itu, Anita yang mesra dipanggil Kak Nita dilihat berjalan sendirian tanpa ditemani suami, Mahathir Abdullah,

Salah seorang daripada peminat yang hanya mahu dikenali sebagai Adi berkata, mereka melaungkan nama Kak Nita dua kali dan penyanyi itu sempat menoleh sekali sebelum bergegas meninggalkan lokasi berkenaan.



P/S:Kalau korang nak baca lebih detail tentang isu kak nita klik kat bawah tue.....

Anita Sarawak 'Hilang' Di Las Vegas-Usaha Menjejakinya Gagal


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

52 comments:

  1. harap2 la berterusan bertudung..manis saja.. :)

    ReplyDelete
  2. ermm kenapa melarikan diri bila nama dia kena panggil ekkk???

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah la kalau betul kak nita dah bertudung kan...tp kenapa dia menghilang erk...

    ReplyDelete
  4. saya pun baca dalam paper tadi..

    ReplyDelete
  5. ohhh......kalu dia dah berubah..alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah kalau dia dah bertudung.. hah, ye ke.. saya betul2 buta hiburan la... Kak Nita menghilangkan diri ker? patutla lama dah tak nampak dia buat show atau ada kat kaca tv..

    ReplyDelete
  7. ooo yeke... kalau betoi dah bertudung.. alhamdulillah... :-)

    *blog cr ringan je :-)

    ReplyDelete
  8. aah lama tak nampak dia... tp takdelah sampai 2thn kn... ada gk kan dia di majlis2 hiburan kn... ke mmg dh lama takde heheheh...

    aik pelik lak dia boleh berjubah bagai?tp nama jauh noooo kt sana sembunyi

    ReplyDelete
  9. Kalau betul kak nita ni dah bertudung...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  10. kalau benar dh bertudung alhamdulillah !

    ReplyDelete
  11. mudahan Allah bukakan pintu hatinya..

    ReplyDelete
  12. alhaldulillah..kalau anita sarawak dh pkai tudung

    ReplyDelete
  13. Kalau betullah alhamdulillah kalau tidakpun kita doakan yang terbaik

    ReplyDelete
  14. Jika benar begitu, nampaknya Raya kali ni pati akan banyak berbeza buat Kak Nita. Hehe..

    ReplyDelete
  15. dah tua pun still bergetah la dia ni.. kulit mmg lembut sgt..mmbe ckp la sbb pernah jumpa dia.

    ReplyDelete
  16. harap begitulah kan..perubahan yang baik terbaik untuk kak nita.

    ReplyDelete
  17. kak nita mghilangkan diri?? ermm..cma baru tau psl n..
    Alhamdulillah..jika benar dia dah bertudung,semoga dia teruskan niat menutup aurat :)

    ReplyDelete
  18. eerrkkk..saye ni ketinggalan zaman ar..dah 2 tahun ek hilang...saye baru tau ni...
    kalau benar die 'berhijrah' alhamdulillah...:)

    ReplyDelete
  19. slm kenal kakrose ..happening pink kt sini ye ;)..

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah jika betul. Tp knp dia melarikan diri ya.. Takpelah mungkin belum bersedia lg nk jumpa org.

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah..

    cik rose sini hujan ni..dari kul 10 tadi..line sgt lah lambat..

    ReplyDelete
  22. kalau betul, alhamdulillah..;D

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah kalo btul die dh bertudung

    ReplyDelete
  24. mm.. x perasan pulak 2 tahun dia dh hilangkan dri...

    ReplyDelete
  25. a'ah kan..ms tu dia keluar dr malaysia mcm tergesa-gesa kan..ada org kt dia ada masalah dgn abg mahathir..ntahler

    ReplyDelete
  26. @Rafflesia™Moga moga kak buta mendapat hidayah kan rose

    ReplyDelete
  27. Syukurlah kalau betul, pasti vouge juga:-)

    ReplyDelete
  28. Syukurlah kalau betul, pasti vouge juga:-)

    ReplyDelete
  29. kalau benar, alhamdulillah..!
    mmg bagus berubah kearah kebaikkan...

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah kalau dia dah berhijab. Artis2 dan selebriti kita kat sini pun dah ramai berhijrah...berhijab, Allah tlh bukakan hati mereka. Yg masih di dunia mereka tu pun kita doakan semoga Allah membuka pintu hati mereka juga utk berhijrah ke alam nyata...

    ReplyDelete
  31. alhamdulillah kalau betul dah pakai tudung...;)

    ReplyDelete
  32. kak, kak nita hilangkan diri ke? syieda ni pun bkn update sangat sai artis ni.. :( kalau betul la kak nita hilangkan diri. mungkin ada sebab tu..

    dah komen atas, komen bawah lagi.. hihihi xpe kan kak? hihi

    ReplyDelete
  33. semoga hidayah itu berterusan... 60 tahun dah K nita ye..

    ReplyDelete
  34. agak agak nyer kenapa eh? hmmm...

    ReplyDelete
  35. kalau betul kak nita daa bertudung, alhamdulillah.. semoga kak nita akan terus kekal berhijab selepas ini..

    ReplyDelete
  36. @Rafflesia™

    Alhamdulilah,Allah telah memberikn hidayah kepadanya.

    ReplyDelete
  37. kalao betul..alhamdulillah lahh..harap dia istiqomah...

    ReplyDelete
  38. alhamdulillah..semoga allah bukakan pintu hatinya ..amin~

    ReplyDelete
  39. wahh berita sensasi ni..klu betul alhamdulillah ;-)

    ReplyDelete
  40. sekarang ni pun ramai artis yang dah bertudung masih popular....

    ReplyDelete
  41. alhamdulillahhh. moge dilimpahi hidayah selamanya. ;)

    ReplyDelete
  42. Wallahualam..

    Semoga apa yg kak Nita buat tu ikhlas la kan, baru berkat ;)

    ReplyDelete
  43. katanya dia merajuk sbb kecewa dgn husbennya tu. entah betul entah tak tak siapa yang dapat jawab.

    ReplyDelete
  44. Memang anggun sangat Kalau semua muslimah berhijab ni..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠