Kereta Cat Baru Warna Biru Subaru

Author : Cik Rose Cute | 9:56 PM | 26Total Comments |
hahaha....aku nak share gan korang....Hari tue aku ada publish entrykan pasal kereta aku nak cat kaler baru...Jom! tengok gambar....

Sebelum nie kalernya warna kelabu asap...Sekarang dah tukar kaler warna biru....So...cantik tak?hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. mak aihhh
    menawannn nye ! ... ;)

    ReplyDelete
  2. Cantik birunya, memang peminat biru ke?Merah saga x minat?lagi menyerlah, tapi aku...tetap putih idamanku, cantik birunya..jaga elok2 ye pastikan sentiasa bersinar sinar hehehehehe

    ReplyDelete
  3. keta raya..ker..wah....sama ngan tema baju raya ker CR...ni pilihan warna siapa yg buat?..mesti en hubby CR kan..kalau tak mesti warna pink pilihan CR..
    HIHI..izan pun teringin nak keta warna pink tapi,..hubby suka caler hijo...hihi..

    ReplyDelete
  4. fuyoooo~ macam kaler kembara sayaaa. :) weeewittt!

    ReplyDelete
  5. biru subaru.. haah same kaler, i like ;)

    ReplyDelete
  6. i <3 blue colour!! very nice,,

    ReplyDelete
  7. dekat dekat dengan biru celcom. hee.

    ReplyDelete
  8. Memang cantik...Tapi skrang ni mcm dah jd tren pula ramai org suka kereta warna putih. Malah tahun lepas bila saya cat semula kereta tua saya, nampak ada satu kereta yg baru saja didaftarkan tapi pemiliknya terus ke kedai cat utk tukar ke warna putih. Saya tanya pemiliknya mengapa dia tak beli kereta warna putih kan buang duit saja, baru beli dah nak tukar kaler pula? Pemiliknya kata warna asal keretanya tak ada yg putih, sbb tu dia pergi cat semula. Macam2 kan...

    ReplyDelete
  9. wow biru sungguh yer...nice...:)

    ReplyDelete
  10. santek la sis..keta my hb kaler oren

    ReplyDelete
  11. Kereta dah pakai baju raya lah... warna biru.. kereta saya tahun lepas tukar baju tp warna sama yg asal. Ikut citarasa masing2 yg penting kita suka ;) betul tak cik rose..

    ReplyDelete
  12. cantik2!mmg ala-ala subaru gitu.

    ReplyDelete
  13. cantikkk..sikit lagi nak jd subaru.. hehe :)

    ReplyDelete
  14. kasi upgade laa kak..modified sikit bru nampak ranggi hehehe..

    ReplyDelete
  15. biru idaman ku selalu.. (^_^)
    cantiknyaaaaa...

    ReplyDelete
  16. cantik sam kete baru gitu :)

    ReplyDelete
  17. fuyoooo lawa tu kaler biru...hihi

    ReplyDelete
  18. wahh cantikk.. bolehlah melaram raya nnt..

    ReplyDelete
  19. ape sahaje yg lintas kat depan mata cma ni berwarna biru..semuanya kelihatan cantik setakat ni...

    cantik3.... cma suka kaler biru..ehehe..dlm proses nak tukar cat kete kaler biru gak ni :)

    ReplyDelete
  20. chanteq gak kaler biru cikrose!!

    ReplyDelete
  21. biru warna kegemaran nur.tentulah cantikk..!

    ReplyDelete
  22. berapa kos ni kak? saya memang bercadang nak cat kereta kaler ni juga, hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠