Yahooo Oven Baru

Author : Cik Rose Cute | 8:15 AM | 19Total Comments |
Akhirnya malam tadi aku gan cik hubby pergi usha2 oven...Kebetulan dekat Courts ada diskaun sempena menyambut ramadhan.Kalau korang nak beli tv,peti,mesin basuh dan apa-apa ajer....boleh pergi courts.Sekarang Courts tengah ada diskaun harga...murah tau....

 Harga oven aku nie rm 109...kalau harga biasa mahal....

Tak sabar nak bukak...Sampai jer kat umah terus bukak hihihi
Bila nak rasmi oven aku nie...hihihi.....

My Note:Besok kita bakal menyambut puasa....Untuk korang aku nak ucapkan Selamat berpuasa untuk semua...Persediaan bukak puasa dah pelan ke?hihihi



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. wahhh meriah laa raya tahun ni sebab akak dah ada oven baru leh buat biskut dan kek raya kan..

    ReplyDelete
  2. hah oven nak buat biskut raya ke CR...nnt pos cni sikit tau..heheh

    ReplyDelete
  3. boleh lah amik tempahan kuih rya CR..:) tambah duit poket untuk raya nanti

    ReplyDelete
  4. salam cikrose.

    sesuai sgt dhni.. nk buat ayam golek ke, ayam bakar madu ke pastu nk bakar kukis ke kan...? hiksss... excitednya kan !


    anyway, selamat berpuasa :))

    ReplyDelete
  5. wah..bleh buat projek kuih raya ni.
    nak jugak la p rembat satu.

    selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  6. Boleh lah buat kuih raya ☺☺

    ReplyDelete
  7. boleh buat kuih raya dah ni..:)

    ReplyDelete
  8. wah oven baru....best la lepas ni boleh masak2 macam2 hihihi...salam ramadhan untuk kak rose dan keluarga hihi

    ReplyDelete
  9. selamat buat kuih raya ye. hehehe...

    ReplyDelete
  10. cik rose..ape ag..tahun ni leh niaga kuih raya r pulak..ehehe..

    salam ramadhan =)

    ReplyDelete
  11. BESTLH NNTI BLH BUAT KUIH RAYA BNYK2..SELAMAT BERPUASA CIK ROSE..:)

    ReplyDelete
  12. ohhhh..jeles i..
    cma baru je nak rembat oven ni..

    hihih..untung la...selamat merasmikan oven baruuu

    ReplyDelete
  13. murahnyaa lepas diskaunn.........

    ReplyDelete
  14. wahhh..bestnya..oven baru..!
    nak jugaaakkkk..hihi

    ReplyDelete
  15. yeay dah dpt oven baru yer kak..hehe.. bolehlah buat biskut raya nt kan..

    ReplyDelete
  16. nk dtg raya la cm ni!
    bleh kn kak? ;-)

    ReplyDelete
  17. cik rose dah dapat oven..ha..bolehlah buat kue raya taun ni..

    ReplyDelete
  18. nanti mintak tolong bake kan bende boleh la ni eh?ehehehe :P

    ReplyDelete
  19. byklah biskut raya umah CR thn ni.. hihii


    selamat berpuasa jugak utk cr :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠