Pedih Mata

Author : Cik Rose Cute | 1:29 PM | 33Total Comments |
Korang kalau mengadap blog pedih tak mata?aku semenjak dua menjak nie...selalu pedih mata...tak tahu kenapa....mungkin aku edit blog kot....Aku baru jer selesai edit blog sepupu aku....pasni nak berehat mata sambil baring atas katil hihihi ....

 Kalau korang nak tengok full Klik Sini  Petang nanti kot aku singgah kat blog korang....Terima kasih kepada korang yang tidak jemu2 bertandang ke sini....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

33 comments:

  1. cantik betul ! pandai mama blog nie edit..hehehehe...

    ReplyDelete
  2. pandainya dear edit blog..blog ayu tak edit2 laam dah..mntk rakan blogger yg edit..nk edit tak pandai..hehe

    ReplyDelete
  3. sy pon slalu rasa pedih sampai berair mata.doc ckp kena rest mata setiap 20-30 minit.tengok benda2 hijau.

    ReplyDelete
  4. Pandaila akak edit blog....cantik2

    ReplyDelete
  5. asyik caler pink ajer kan,..hihi..mata pun pening..berpinau..

    wah makin gigih men deko blog...

    ReplyDelete
  6. kalau blog nie okayh je...sweet jer..;D

    ReplyDelete
  7. siyes memang mata saya pun pedih...
    asal jer mengadap komputer ni memang akan pedih..

    ReplyDelete
  8. Akak dok ngadap selalu pc kot tu yg pedih..

    Myra pun kalau keje banyak memang mata berair je ;)

    ReplyDelete
  9. samelah dgn keyrah, kalau hadap lappy lelame mata jadi pedih, da lah kat opis mmg kene hadap , tu yg kadang2 tgk mcm org menangis hee;)

    ReplyDelete
  10. kadang2 sakit juga dear kalau contrast terlalu kuat..kurangkan contrast ok..dan mata juga perlu rehat..lekap timun sebijik..haha.

    ReplyDelete
  11. samelah ngn keyrah kalau hadap pc lame2 jadi pedih mata nie, ..da la keje kt kt opis mmmg kene hadap pc..huhu

    ReplyDelete
  12. wahhh syok dan senang hati jer dapat baring atas katil time2 camni kan..ni yang jealous ni huhuhuh

    ReplyDelete
  13. haah penah gak jd kelabu mata..tu yg malas nk on9 sgt .. take care :)

    ReplyDelete
  14. bila ngadap lama pening lah tp bukan sbb ngadap blog lama tp ngadap skrin komputer lama..hehee.. :)

    ReplyDelete
  15. yg duk bw dari pagi ni pun dh naik juling mate ni hah. hehe.

    ReplyDelete
  16. cik rose saya ni pun kebelakangan ni pedih bijik mata ni..agaknya sbb kita selalau mengadap kot..

    ReplyDelete
  17. sakit mata sbb tgk cooding2 tuu lah dikk .. ekkeke x per slow2 kayuh ;)

    ReplyDelete
  18. hahak pakai la spek mata hitam..hihihi

    ReplyDelete
  19. Memang nak kena rehat jugakan mata dr mengadap komputer lama2 nie.
    Cantiknya blog dia Cik Rose editkan.

    ReplyDelete
  20. dulu ms keje pnh gak jd gini tp skrg xplak wlaupun duk ngadap blog je.. hihi

    ReplyDelete
  21. Rehat-rehat kan lah mata tu dulu. Slalunya bila dah lama sgt depan pc memang pedih mata.

    ReplyDelete
  22. pedih mata sebab mengadap lappy lama sgt tuh..

    ReplyDelete
  23. Ni mungkin silau kot cik rose...

    cuba cik rose buat pemeriksaan mata..
    kadang2 kita xsedar mata kita alah dengan cahaya..

    ReplyDelete
  24. assalamualaiakum rose....wah cantik2 mmg berbakat la...:)

    dah terjah blog Linda...:)

    ReplyDelete
  25. klu seharian menghadap lappy dekat2 mmg pedih biji mata ni..huhuh..

    cantik akak edit blog2.. :)

    ReplyDelete
  26. cantik la kak rose....kreatif kak rose edit blog

    ReplyDelete
  27. cantiknye edit... deqla teringin nk buat ada corak2 sekeliling tu...huhuhu..tp biasa la x reti nk buat....

    ReplyDelete
  28. kadang2 tu pedih mata sebab mengantuk. muahaha...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠