Sukan Kakak Tadika Islam Bestari

Author : Cik Rose Cute | 8:21 AM | 14Total Comments |
Ahad minggu lepas....anak aku yang sulong ada aktiviti sukan....pagi2 lagi aku dah masak mee goreng,keropok,roti sardin goreng dan air minum (oren).Pukul 7.40 lebih sikit...sampai kat  sana lewat sikit...gara2 pinjam kereta kawan hubby aku.Kereta kitaorang masuk bengkel di sebabkan cat baru hihihi...

Semua aku masuk pic nie....Sorry ya...nak buat kenangan untuk anak aku bila besar nanti hihihi

Nota Kecik: Semalam aku tak dapat terjah korang mungkin hari nie kot....Kat komen waiting dekat 50 orang..aku belum publish...huhuhu Thanks kepada yg datang komen okey...Sayang korang ketat2...Mung kin start bulan depan...siapa yg komen paling banyak nak kasi hadiah la....Tanda menghargai siapa yg tak jemu2 datang ke sini.....Petang semalam ada hadiah sampai dari siapa? tunggu!!! nanti aku buat entry...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. Mesti berpeluh2 tunggu kat tepi padang. Dapat hadiah tak?

    ReplyDelete
  2. hehe..gmuk nya..anak akak tu..teringt pla time kck2 gni..hehe..best kan..

    ReplyDelete
  3. seronoknya tengok.. eh Cik Rose tak main jugak ke? mesti ada acara utk ibu bapa juge kan. dpt hadiah ape? kalau kenangan sy dulu2 ms kecik, asal sukan je hadiahnya mesti tupperware,bakul.. Hihik.. :)

    ReplyDelete
  4. Haha.. Anak sulung kecik jer? Lol. Ingatkan anak akak dah remaja. Lol.

    ReplyDelete
  5. Sekarang 'musim' sukan nampaknya..
    Kakak masuk acara apa? Menang tak?

    ReplyDelete
  6. tunggu anak saya sekolah mesti ada juga kena datang sekolah camni ni dear..haha.

    ReplyDelete
  7. hehee mesti panas je kat sana tuh..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum rose....cute2 nyer si kecik tu bersukan yer siap pakai tudung tu yg buat comeii nyer...:)

    ReplyDelete
  9. bestnyer..cik rose...g tgk anak bersukan...ish..mia ni bl pulak nak bersukan..hihihi..
    rajin masak yew..gitulah dah jadi mak yer....
    heeheh...nnt keta dh siap tayang ler kat cni..mesti berpinau mata..cat baru..

    ReplyDelete
  10. hadiah??? hadiah apakah ituuu??? hjeeee~

    ReplyDelete
  11. amboi comel jer dia bersukan hihihi...seronok tgk budak2 ramai hihi

    ReplyDelete
  12. comel betul la tengok bebudak ni.

    ReplyDelete
  13. warna warninya..!
    suka nur tgk cik rose leka suap ank makan.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠