Edit Template Untuk Mama Adha

Author : Cik Rose Cute | 8:17 PM | 33Total Comments |
Aku baru jer selesai edit blog mama adha...Anaknya yg kedua si kembar tue sebaya syifa tarikh lahir pun sama....Tempat lahir pun sama Hospital Tengku Rahimah Klang.Cuma aku tak berjumpa jer dengan mama adha sewaktu bersalin tahun lepas.. hihihi...

Kalau korang nak ke blog mama adha Klik Sini
Aku bukannya pandai sangat edit blog nie...sikit2 bolehlah hihihi (mood tgh rajin)
Siapa yang datang sini dan komen terima kasih banyak2....Mungkin malam nie aku terjah korang ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

33 comments:

  1. pandai betul la cikrose ni..na nii tak pandai2!!!

    ReplyDelete
  2. bagus..mg bakat dpt dikembangkan lagi...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum :)

    Maaf yea mengganggu .Nak minta tolong skit boleh ?

    Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

    1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


    2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


    TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

    ReplyDelete
  4. PINK jugak..cantik!edit blog boleh isi masa lapang kan kak

    ReplyDelete
  5. kesenian akak tu tak perlu lah dipertikaikan lagi..hehehheh

    ReplyDelete
  6. cantik la kak rose..kreatif pulak tu hihi

    ReplyDelete
  7. tak pandai apenye. kire pandai lah ni. :)

    ReplyDelete
  8. memang rose rajin ! .. ;)

    ReplyDelete
  9. Kerja2 kebajikan spt ni banyak pahalanya, semoga Cik Ros akan meneruskan usaha murni itu...

    ReplyDelete
  10. wah pndainya..sifu lum ajar sha lg buat border bergmbr tu :(

    ReplyDelete
  11. cantiklah cik rose edit....nak belajar jugak!...

    ReplyDelete
  12. cik rose,...ada apa2 bayaran ke kalau nk suruh cik rose buatkan design..

    ReplyDelete
  13. semuanya pinky mama.. (^_^)
    terrornya Cik Rose.. dah boleh buat tempahan yang banyak2.. (^_^)

    ReplyDelete
  14. wahh cantik..nak edit jgk..hehe

    ReplyDelete
  15. bakat terpendam...
    comel je..
    kalau ita terus tak menjadi nyer

    ReplyDelete
  16. cik rose, bole tak update template utk mama isha juga? teringin laa nak cantek2 jgk.. :)

    ReplyDelete
  17. cantik.. teringin nk ada border corak2 tu la..huhu...kagum dgn hasil edit kak rose. :)

    ReplyDelete
  18. pandai akak CR edit blog ye...

    ReplyDelete
  19. pandai cik rose..sy tgk coding mata berpinorrr

    ReplyDelete
  20. cantik sangat.... ajar le saya macam mana nak buat border yang cute ni...

    ReplyDelete
  21. cantik la kak...buat utk irah jgak neh..hehehe...

    ReplyDelete
  22. cantikk...!pandai cik rose.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠