Sejuk mata memandang

Author : Cik Rose Cute | 8:16 AM | 31Total Comments |
Cuci mata anda dengan pemandangan yg cantik....Kalau dapat mandi sini mesti seronok giler...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. hai...seminggu nih..blh leer g mandi /berendam..nnt nak posa dah..
    hai,
    dh pasang iklan kat blog??...
    heheh..

    ReplyDelete
  2. huwaaaaaaaaaaa
    seronoknyaaaaaaaa kalau dpt nikmati saat itu ! .. ;)

    ReplyDelete
  3. hehehehhe nak bagitahu 1 rahsia ni...mama QS takut mandi tempat macam tu....hehehehe

    ReplyDelete
  4. best2.. tapi macam takut je kalau nak mandi.. :)

    ReplyDelete
  5. scary nak mandi kat situ..huhu

    ReplyDelete
  6. subhanallah.. cantiknya... kan best kalau dapat pegi tempat ni.. (^_^)

    ReplyDelete
  7. Subhanallah.....cantik sungguh...kt manalah ni agaknya ya

    ReplyDelete
  8. cantik sgt2 pemandangan tempat tuu....

    ReplyDelete
  9. cantik..indah ciptaan Allah...seronok mmg seronok tp seram pulak..sbb cantik sgt..hihi..

    ReplyDelete
  10. eii seronok..seronok..mandi manda..tengok air gilerr jernih.. tiada pencemaran..uhuuii

    ReplyDelete
  11. cantiknya, huhu sunguh indah ciptaanNya

    ReplyDelete
  12. SUDAH TENTU KALER PINK... CANTIK DAN LEMBUT

    ReplyDelete
  13. pemandangan memang indah.. suka kalau dapat mandi kat air terjun tu.. fuh, bestnya...

    p.s: tak jumpa plak kotak komen... ni pun saya klik reply this komen..xpeker?

    ReplyDelete
  14. beznyer klo dapat mandi...sejuk....

    ReplyDelete
  15. indah ciptaan ALLAH
    hye cik rose..lama tak terjah sini.. ciksu kembali ;)

    ReplyDelete
  16. wahh beznya nak pi mandi jgk..hehe

    ReplyDelete
  17. mcm takut je nk mndi ktsitu..hihi

    ReplyDelete
  18. kak,kalo berendam smpai kecut pun saya sggup..hehehe

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum rose....memang cantik n menarik pemandangan itu...;)

    ReplyDelete
  20. confirm bermastautin kat tpt nih terus

    ReplyDelete
  21. kita dah mandi kat situ.. hehe.
    tipu je :P

    ReplyDelete
  22. rase nak terjun sambil jerit kuat2..
    hihi..

    nyamannye.. ~~~~

    ReplyDelete
  23. YA Allah Ya Tuhanku... cantik sungguh2 nih :-)

    ReplyDelete
  24. SubhanaALLAH....cantiknya..macam lukisan..!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠