Syifa Layan Diri

Author : Cik Rose Cute | 12:33 PM | 28Total Comments |
Salam Ramadhan untuk semua....Aku baru jer lepas balas jejak yg datang komen kat blog aku...ramai betul yg mengomen....Terima kasih ya....Dah balas jejak korang..baru aku post entry...Hari nie aku nak share gambar syifa....Jom layan...

Semua gambar kat atas sewaktu dia makan...Yg aku suka gan syifa nie...dia makan makanannya tak tumpah tau....Kalau Sikakak waktu kecil...bila makan jer tumpah..pastu habis bertaburan atas lantai...itulah ragam sikakak...hihihi...

P/s: anak pertama,kedua dan ketiga...perangai lain2kan...Siapa sokong? hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

28 comments:

  1. comelnya syifa pakai baju kaler pink2 :)

    ReplyDelete
  2. em..dia makan apa tu..eh..xposa ya hehe..comey nya dia mkn..btul tu kak..sha sokong..mmg len sangat pon..kak bila nak ajar sha nak buat reben2 tepi blog tu :(

    ReplyDelete
  3. ololo.. comeynyer budak nih!
    bulan puase cmni kena layan diri pulak.. Heheh..

    ReplyDelete
  4. wahhh..syifa pakai baju pink...comel

    ReplyDelete
  5. bgs nyerrrrr ank sapa las ni yek? ;-)

    ReplyDelete
  6. hehe comotnyer dier...tapi pandai mamam sendiri...bagus bagus...ekekekeee~

    ReplyDelete
  7. eiii geramnya dgn syifa ni..rasa nak cubit la...germmm~ huhu ^^

    ReplyDelete
  8. makan apa tu, syifa....bagus dah pandai makan sendiri yer....

    ReplyDelete
  9. ee syifa tak posee..hehehe.. mmg tiap anak tu lain2 peel nye kak..kami adik bradik pun sangat berbeza prangai..hihi

    ReplyDelete
  10. ala syifa tembam mkn apa tu...

    ReplyDelete
  11. alahaiiii geram tgk pipi dia yg bulat

    ReplyDelete
  12. Tembamnya pipi dia. Geram tgk.
    Bagusnya. Pandai makan.
    Mmg lain2.. Baru meriah :)

    ReplyDelete
  13. alololo..pandainya syifa mkn suap sndiri..!

    xtumpah tu..hebat2.. :)

    stuju dgn cik rose, mmg prangai lain2..hihih

    ReplyDelete
  14. hahahha ciannn die ..
    org semua posee yeee
    x der org nak layan syifa yeee
    cutee aje dia
    pandai melayan diri tuu ;)

    ReplyDelete
  15. bagus...tak susahkan ibu nak ngemas kan..
    selamat berbuka ye ptg nanti CR:)

    ReplyDelete
  16. cutenye syifa..cam nak cubit je pipi montel tu..

    aah kan kak...cam abg2 saya sume lain2 perangai..yg 1st tu jenis serius..yg ke-2 jenis suka main2, x serius..yg ke-3 jenis fokus...

    ReplyDelete
  17. cumilnyer syifa ni yer..pandai dia mkn sendiri..
    betul tu setiap anak nih perangainya mmg tak sama

    ReplyDelete
  18. pandainya makan sendiri.xtau ragam anak lain mcm mana nnt.hehe...

    ReplyDelete
  19. memang perangai berbeza2. mcm2 ragam ada.

    ReplyDelete
  20. bagusnya doa cik rose..tak tumpah ye..cermat orgnya ni..

    ReplyDelete
  21. Pandainye die…
    Hihi..btl tu kak.. anak2 cma,si kakak seri mkn bersepah ckit..si adik faiz bersih je..

    ReplyDelete
  22. ku ade anak sorg je..xleh nak beza la..hehehehe...

    ReplyDelete
  23. layan diri sebab mama dia suka sangat amik gambar dia yg comel .. hehe takde kene mengena pun. xD
    mata bulat sangat :)

    ReplyDelete
  24. bagus syifa ni.. xnk susahkan ibu dia :)

    ReplyDelete
  25. syifa makan apa tu bak auntie sikit hihihi...a'a perangai anak2 ni mmg lain2 kan :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠