Wordless,(Seronoknya Landing)

Author : Cik Rose Cute | 8:09 AM | 29Total Comments |
Bila Mata terpenjam...hati tenang...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

29 comments:

  1. ahahahha.. comelnya dia tidur.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. wah..memamg seronok landing..

    saya baru perasan ni blog cik rose dh ada nuffnang..tahniah cik rose...saya klik2 ye..kita bantu membantu..

    ReplyDelete
  3. mak aiiii..posing maut..hehe..nak landing atas dia pulak...sure mengalahkan dunlop

    ReplyDelete
  4. wahhhh cumel....

    bile tgk kucen tu rindu kt kucen saya wane die sama :( tp die dah xde...sob

    ReplyDelete
  5. he he suka walaupun KA takut kucing sebenarnya!

    ReplyDelete
  6. haa..terbongkang ngko.kan best kalau sejek2 ni bleh landing jgk.huhu...

    ReplyDelete
  7. Alahai comelnya!!!! Rasa nak geletek perut meoow tu hijijiji

    ReplyDelete
  8. ita plok dah terlebih tido ni..
    jemu nyer duk umah orang...

    ReplyDelete
  9. hehe. ni bukan landing dah ni. kire sleeping soundly dahhhh. ;)

    ReplyDelete
  10. geramnye tgk~~~~~

    fuh..jeles tgk meow tu landing...

    ReplyDelete
  11. hahaha amboi kemain lagi tido sampai tahap terlentang yer miowww

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum rose...ya Allah cantiknyer die tido ...:)

    ReplyDelete
  13. amboiii sakan aihhh tido, nyenyak sungguhhh..hehee

    ReplyDelete
  14. baikkkkkkkkkk punya landing rose..kenyang sangat lah tu...

    ReplyDelete
  15. perghhh landing baik punya hahha

    ReplyDelete
  16. Hemmm..kucing ini memang selamba rock betui....
    Tabik lu kucing!!!

    ReplyDelete
  17. hahah ni posing tido yang kenyang ni...ekekekek :P

    ReplyDelete
  18. Amboi, kemain kucing tu tido bergaya. Hehe.. :D

    ReplyDelete
  19. hihii siap terlentang lagi.. hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠