Ragam Syifa Depan Komputer

Author : Cik Rose Cute | 7:03 AM | 50Total Comments |
Korang mesti dah sahurkan....Aku lepas sahur sementara menunggu waktu subuh...mengadap blog kejap hihihi....Ada tak korang cam aku?...Dua tiga hari nie..aku asyik story pasal syifa jer...harap korang tak jemu okey....

Korang nak tahu..pantang pintu bilik ke tiga terbukak...laju jer si kecik nie masuk nak panjat kerusi komputer...

Tengok jarinya...menekan keybord hihihi...
Nie korang tengok satu tangan satu jarikan...kadang2 tue dua tangan  dua jari atas keybord duk menekan...

Baru dia perasan...ibunya snap gambar hihihi terus pandang kamera....

P/S:Budak2 sekarang...kecik2 dah pandai...dulu budak besar nie..tak tahu buat apa lagi...kan...memang perbezaan jauh...budak dulu dan sekarang...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

50 comments:

  1. hihi.. xpe kak.. citer psl anak slalu pun..suka je baca..deqla kalo ada ank, agknye citer psl ank jew.. psl diri sndri pun dah mls nk citer..hihi...comel syifa... yela kak, bebudak skng ni mmg bijak2..teknologi dah makin canggih kan...kiter dulu mana de camni...huhu

    ReplyDelete
  2. dia follow aksi ibu dia la tu.ehehe.mmg pun kan budak2 skang cerdik.kdg2 dorang lg tau drp kita ni ha...

    ReplyDelete
  3. betul tu budak² kdg lagi pandai dr mak pak nya huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. cik rose..dia duk selalu tgk ibu dia buat ape depan komputer tu yg dia ikut tu..hihi

    ReplyDelete
  5. akak sementara nak tunggu subuh, sempat relax kan badan kat sofa dulu, lepak2 tgk kipas berpusing, pastu iron baju baru solat subuh

    ReplyDelete
  6. dia nak ada blog mcm ibunya juga tu..hihi.

    ReplyDelete
  7. anak2 sememngnya begitu suka sgt dgn teknologi...kecik2 dh pndai x yah mama n abh nk mngajar...syifa tembam...jgn marah cik rose..:)

    ReplyDelete
  8. Hehehe..samelah…budak berdua kat umah ni berebut lappy ngan ipod..

    ReplyDelete
  9. samelah macam akk rose
    sepanjang berpuasa nie .. x pernah layie tidur lepas sahur even sabtu ahad .. x leh lah
    nanti dugeyyy perut ..

    alor2 cutenya dia punn nak guna komp ! .. ;))

    ReplyDelete
  10. wahhh besar2 nak jadi penulis ka syifa..hehe..salam ramadhan dear ;-)

    ReplyDelete
  11. nanti dia buat akaun blog sendiria hehehehe :D

    ReplyDelete
  12. tak pe rose..blog kita sendiri suka hatilah kan....comel sangat syifa ne..tembam...pandai pulak sengeh-sengeh mamanya ambil pic tu..bebudak sekarang ne cepat sangat pandai..tengok apa yg kita buat tahu dah..tak ajar pun...tahu dah...

    ReplyDelete
  13. anyonyonyo..tomei je syifa..begaya ko nak..hehehe.

    ReplyDelete
  14. comelnya jari jemari Syifa.. tembam2 dan gemuk2 gitu.. auntie rasa macam nak gigit2 jer.. hehehehe
    pandainya nak taip2 yer..

    ReplyDelete
  15. mujur akak pki komputer meja.. kalu ladtop mcm umi, si kembar mula2 tgk pastu dia naik ats meja terus tutup ladtop tu.

    ReplyDelete
  16. budak2 skang mmg bijak2 yer..comel syifa ni..

    ReplyDelete
  17. hehhe.budak2 ni mmg sgt suke komputer kan? same la..iqy pon macam ni gakk..

    ReplyDelete
  18. izan suka baca cerita pasal anak2...syifa pun dah makin besar kan..mana anak bujang cik rose....izan dok godek entry lama tak jumpa cerita dia...heheh...
    Anak2 sekarang memang celik it cepat..

    ReplyDelete
  19. comel je jemari2 syifa tekan keyboard hehee

    ReplyDelete
  20. hehe..syifa pun nak blogging tu..

    ReplyDelete
  21. budak tecik skrg dah pandai main gadget2 seme dah kan..kita dulu main guli je :)

    ReplyDelete
  22. hehehhe... dia pun nk join mcm mama nyer kan... aiyan pun camtu,pantang nmpak sapa2 lyn laptop msti laju je dia nk nyibuk

    ReplyDelete
  23. xpe....kdg2 sronok crite psl ank2 nih

    ReplyDelete
  24. auntie dulu kan syifa jumpa komputer masa umo 10 tahun..jakunnnn sgt ms tu hihi

    ReplyDelete
  25. kan..budak dulu dan sekarangmmg byk beza..!

    jgn di biar syifa panjat sesorg kak..risau jatuh..bahaya..

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum rose..pandai nyer die nak berblogging juga yer...:)

    ReplyDelete
  27. jgn ditekan tekan nye keyboard tu mcm nak uli roti canai sudah laaa, hehe.

    ReplyDelete
  28. budak sekarang mmg up to date .. hihi~
    comel la adek tu.. tengok pp dia,ishhh rasa nak gigit tp takut mama dia marah. hihi ..

    ReplyDelete
  29. budak2 sekarang ni cepat benar maju berbanding dulu..
    dulu duit 20 sen pun diorang gi telan..
    budak2 sekarang duit 20 sen tak nak..takleh nak belli katanyer...

    ReplyDelete
  30. lbh kurang alisha je.. tu la, skrg ni budak2 semua dah pandai.. kita kecik2 dulu, main msk2 je.. hihii

    ReplyDelete
  31. wah... siap berdiri kat kerusi lg... hehe bijak2...

    ReplyDelete
  32. tembamnya pipi dia... hehe.. skang budak2 da makin pandai kan.. ^^ dunia smakin maju la katakan.. adeh..

    ReplyDelete
  33. Budak2 zaman skarang ni mmg laju je ngan gajet2 ni.pantang jumpe.huhu...

    ReplyDelete
  34. Betul..betul...betul...budak sekarang dengan dulu beza sangat..

    ReplyDelete
  35. jgn kan budak kecik mcm ne, sweety dulu umo 18 tahun pn masih takut2 nak pegang komputer..takut salah tekan n meletop..haha

    ReplyDelete
  36. bgs kasi pendedahan anak2 psl pc/internet ni..spy bila study blh refer pd sumber internet..tp dgn kawalan..
    syifa oh syifa...sungguh cute! pipi itu rs nk gomol je...
    blaja rajin2 ye syifa..dh besar nanti jd engineer it.amin.

    ReplyDelete
  37. aloh aloh comelnyeeeeee lahaii...

    ReplyDelete
  38. Saya kalau nak bercerita pasal anak tak ter stori pula, sbb anak setengah dozen dgn seribu ragam....Apapun, salam Ramadhan..

    ReplyDelete
  39. ala chumil. betul tu cr, budk2 zaman la memang lebih advance.. huhu

    ReplyDelete
  40. salam kenal jgk...maceh ya pollow blog kiter...

    ReplyDelete
  41. Betul tu cik rose.. zaman makin canggih dan moden.. anak2 pun lagi advnce dr mak bapak:-)

    ReplyDelete
  42. budak2 skrg mmg la pandai kak..
    zmn IT nm pun kan..=p

    alah x kisah la kak nk cita pasal syifa ari2 pun xpe..ni kan blog akak,kita suma suka baca lah :)

    ReplyDelete
  43. syifa yg montel n comel hihihi...sama jer kak rose dgn anak wani pantang tgk lappy tgn tu ada jer yg dia nk usik lappy tu hahaaaaa

    ReplyDelete
  44. pakar IT ke ni? cekci la syifa... hehehe...

    ReplyDelete
  45. dier nak blogging ke tu...ekekeke :P

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠