Loading Blog Dah Ringan Sikit

Author : Cik Rose Cute | 4:19 PM | 13Total Comments |
Tadi aku godek2 mozilla...aku geram betul kenapalah loading blog aku berat...sakit hati betul bila nak terjah blog korang tau...kadang2 tue hand semacam jer....Last2 aku jumpa tuto nie....Kalau sesiapa guna Mozilla boleh cuba tuto nie....Aku update semula mozilla aku hihihi kalau korang nak jugak klik Sini  
Pastu korang up-date cam biasa okey...







http://www.rtikel.com/wp-content/uploads/2011/11/Firefox-feutures.png

Selamat Mencuba ya....Sekrg loading berat aku dah ringan...Seronok sikit nak terjah korang hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. Salam Rose.Klu dah laju mmg best nk bloggingkan.
    Emm..k.atie nak mintak tempoh tuk Rose edit blog k.atie tu.
    ..blhkan??

    ReplyDelete
  2. bestlah bila blog dah ringan.hehehe

    ReplyDelete
  3. saya pun guna mozilla..memang tutorial yang sangat berguna ni.. :)

    ReplyDelete
  4. lepas ni bolehlah BW puas2 ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Iyer lah, lately mozilla lambat loading. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  6. ye ke cik rose...nnti blh cuba,bru blh komen n bw line bru nk ok..

    ReplyDelete
  7. kn x guna google chrome kak? lg best

    ReplyDelete
  8. recently, cma singgah..blog akak loading cam bese je..cpt..cma guna mozilla gak...

    ermm..blh la update pas ni...akak singgah blog cma berkutu tak page nak loading?

    ReplyDelete
  9. gn mozila laa...laju tapi ..entah..kekadang berat gak..kekadang ringan semacam hahah

    ReplyDelete
  10. bila blog dah ringan br senang nak bw kan.. :-)

    ReplyDelete
  11. eh yelaaa.. deqla angkat blog kak rose dah rasa ringan laa...hihi...

    ReplyDelete
  12. apa kata akak try chrome? heehe

    saya baru jer berhijrah ke chrome...lagi suka! dah tension ngan "musang" tu... :P

    ReplyDelete
  13. guna chrome. loading certain blog ok je smp la bb dh nk smp limit.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠