Hari Minggu Korang Kemana?

Author : Cik Rose Cute | 2:43 PM | 10Total Comments |
Tajuk menggong kat atas tue....Hari nie hari minggu...korang mesti  keluarkan...Famili kecik aku hari nie tak ke mana-mana...kereta tak ada dalam masa 10 hari.....cik hubby nak cat kereta warna lain...Cam patah kaki tak ada kereta......Sebagai menghiburkan hatiku yg cedih (sambil lap hinggus) tak dapat keluar....aku nak korang tengok lawak yg tak berapa nak lawak nie....


Lawak tak....suka tengok muka The Rock hihihi (Dulu aku suka tengok wrestling sebab The Rock ada..Sekrg dah tengok sebab The Rock dah tak ada)

P/S: Hari nie...aku terjah korang...malam tadi kemalasan melanda diri...lepas berbuka...rasa perut kenyang tak jadi bukak blog....hihihihi (Ular sawa kekenyangan...)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. i minat the rock gak dulu,..skrg xde dio malah arr tgk wwf...hahaha..hr ni posa lg ker?...huhu,..nnt lawa laa keta dio..keta cat raya ker...huhuhu,..nk keluar gak hr ni tgg si mia tido dl..kg xckp tido,..ngamuk pulok...

    ReplyDelete
  2. eheh..comel je iklan tu.. :)

    *sobs* cma bekerja arini..

    ReplyDelete
  3. Pun x kemana coz mr h kerja.... Nak tanya blh x mcm mana nak buat kotak post mcm che ros tu lawa le

    ReplyDelete
  4. hehehehe...the rock pun teringin nak borong tudung eh.. :)

    nur pun duk umah je cik rose... xkemana,,hari ni dah la kena keja..huhuh

    ReplyDelete
  5. part The Rock berpaling gara2 nak beli tudung tu mmg epic. Haha..
    The Rock kejap ada kejap takde kat RAW. BAru2 ni dia dtg balik. Ntah nanti dia kuar lagi kot.

    ReplyDelete
  6. hahaaaa

    dulu sy pun minat the rock

    ReplyDelete
  7. Xbole blah...lwk..hehe...ida g cuti2 malaysia ^_^

    ReplyDelete
  8. hari minggu saya bercuti ke penangggg!!!heee~

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠