Template Salju Danau Rindu

Author : Cik Rose Cute | 1:40 PM | 34Total Comments |
Hai! korang....Selamat tengah hari...dah makan ke?...Aku baru jer selesai edit blog Myda Ahmad.Kalau korang nak tempah edit gan aku pun boleh jugak....aku kasi murah jer hihihi kawan2...

Kalau korang rasa nak follow blog Myda Klik Sini ya....Aku nie bukan rajin sangat....orang mintak tolong editkan..aku tolonglah... hihihi...Tapi penatlah sikit...Komen korang pun belum aku publish lagi....Aku dah tengok kat bahagian komen yg aku belum publish dekat 60 jugaklah....Terima kasih atas sokongan anda ya....Bulan nie...aku nak kasi hadiah siapa yg paling banyak komen....Ha....siapa nak buat tempahan bolehlah add aku kat fb ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

34 comments:

  1. cantik design tu..suka akak tgk

    ReplyDelete
  2. cantik la CR...pandai CR yer... :)

    ReplyDelete
  3. blog pertama singgah hari ni,..pas balik hospital....
    syabas CR..izan tumpang gembira CR sekarang makin cemerlang edit blog..insyaallah..tahun depan..izan nak tukar template baru....pulok..heheh

    sat nak g terjah blog tu..

    ReplyDelete
  4. canteknyaaa..pndy cik rose edit yerr..terbaekkk

    ReplyDelete
  5. wah cantik sgt,cukup kreatif cik Rose,ibu jelous dgn Cik Rose nie hikhik...nk pg terjah jap...

    ReplyDelete
  6. AJAR lah dya mcm ne nk buat renda2 mcm kt blog akak ni..hihih

    ReplyDelete
  7. akak macam mana nak wat shoutbox macam akak tue... tolong buat boleh???

    ReplyDelete
  8. wahh mmg kreatif lah..ayu tak pandai godek2 ni..hehe

    ReplyDelete
  9. rajinnya cik rose mengodam blog, saya cukup tak reti hehe

    ReplyDelete
  10. rajin sungguh cik rose ni ye..
    xpening ke buat edit hari2..hihih

    ReplyDelete
  11. Cik rose amek upah edit blog ke? Bp upahnya? hheeee

    ReplyDelete
  12. rajin edit2 blog..sesambil tu blh menambahkan pendapatan... ehehe...

    ReplyDelete
  13. wah! dh siap dh cik rose design blog saya...cantik2,suka2...toce2.....
    ada sapu ada lidi,
    lain kali nk mintak tlg lagi...hihihi..

    ReplyDelete
  14. wah pandainye akak edit.hebat btl :)

    ReplyDelete
  15. cantiknya....merah lagi nak g terjah kejap

    ReplyDelete
  16. wahhh cantiknyer...jeleslaa dgn org2 yg kreatif nih..sy sendiri pon x reti nk edit blog sendiri hahaha

    ReplyDelete
  17. cantik la blog yg akak edit tu..berseni sungguh jiwa akak..leh bukak bisnes edit blog...

    ReplyDelete
  18. comei-comel ..pandai lah rose ne..kak ita tak retinya...

    ReplyDelete
  19. wah makin teror la sudah edit mengedit ni ye dear..tahniah..hihi

    DA Folow si dia..:)

    nanti jenguk entri ni tau..

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/07/korang-tak-tahu-kansebenarnya-ada.html

    ReplyDelete
  20. semakin murah rezeki kak rose untuk edit blog...semoga maju jaya yer kak :)...cantik akak design blog tu hihi

    ReplyDelete
  21. Untuk wordpress boleh x Rose? Tak pun Aju nak order header macam kat bawah Blog Rose ni, comel plak tgk baju baby ni, lagipun header Wp kan memanjang macam tu, boleh lah boleh? Keekkeekekke

    ReplyDelete
  22. syabas cik rose..makin mau dah ni..bangga tgk kwn dah pandai gini..

    ReplyDelete
  23. wooohooo! awesome design!!! ekekekeke~

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠