Edit Blog Norzie Hany

Author : Cik Rose Cute | 7:04 PM | 19Total Comments |
Komen korang aku belum publish lagi....adalah kat 70 komen...yg aku belum jejak lagi....Mungkin malam nie kot....Sorry ya...nanti aku balas jejak korang....Aku baru siap edit blog akak norzie....Akak norzie minta tolong edit blognya...Akak norzie bagi upah FM...Terima kasih ya kak....




Kalau korang nak terjah dan follow  blog kak norzie klik SINI  Selamat berbuka puasa ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. wah...dpt upah fm..nanti nk minta CR edit utk QR boleh?;))

    jom singgah sini
    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/peserta-masterchef-follow-qr.html

    ReplyDelete
  2. Woww cantek nye!!
    Bile cik rose nk edit blog mama isha ni... :-)

    ReplyDelete
  3. Wah!!!!dah jadi webmaster ni...hehe. Okay nanti saya jenguk

    ReplyDelete
  4. Rajinya Cik Rose.. :)
    seronok dapat FM.. :)

    ReplyDelete
  5. Sangat berpuas hati.Terima kasih byk2 ye cik Rose.

    ReplyDelete
  6. bila dah rajin bw ni baru tau ada perkhidmatan edit blog :)

    ReplyDelete
  7. owh blog kak norzie hihi..wani dh lm follow n selalu msk blog dia...best ada banyak resepi yg dia kongsi hihihi....cantik kak rose edit :))

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum rose....cute nyer blog norzie ni...cantik2..:)

    ReplyDelete
  9. x reti la sy dlm bab edit mengedit ni

    ReplyDelete
  10. cute wana purple gtu..hehe..alhamdulilah rezeki Ibu pink :D

    ReplyDelete
  11. cik rose semakin berkembang bakatnya..hehe

    ReplyDelete
  12. Kaler purple mmg cantik..pandai CR mengedit..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠