Edit Blog Yg Menang (Ga Izan Mama Mia Rakan Blogger)

Author : Cik Rose Cute | 5:31 PM | 37Total Comments |
Dah petang rupanya....aku baru selesai edit blog yang menang join "Ga Izan Mama Mia Rakan Blogger"..penat jari,sakit mata dan sakit punggung duduk jer mengadap komputer sambil mengedit blog... hihihi...Cik hubby siap perli..."banyak lagi ke nak edit blog orang..." aku diam jer...tak kuasa nak layan...nanti aku jawab..aku pulak sakit hati hihihi...Aku malas nak type panjang-panjang...jari aku dah penat...Korang tengok jerlah..

Atas nie blog MiaDuniaku Aku edit blog nie dari semalam hingga ke malam tadi....Korang mesti kenal blogger nie...Blogger nie...memang seorang yg peramah dan suka datang ke blog aku...kadang2 tue..kalau ada perubahan kat blog aku mesti dia tanya...hihihi perihatin betul...Dan dia siap pesan kat aku...Kalau aku edit blog blogger lain...jangan sama gan template blog dia,kalau boleh template tue dia sorang...hihihi (kelakarlah izan...) aku rasa betul jugak...takkan sama....


Hari nie aku edit blog yg menang ga tue....Tak sangka aku dapat edit blog  Ummi Norseha...Tapi bukan blog hari tue...blog satu lagi  Twints  tak sangka ummi nie ada anak kembar ya...Bestnya dapat anak kembar hihihi...Kat blog Twints...Ummi nak ada ipin dan upin...kerana si twintsnya meminati kartun tersebut...yang lain-lain tue terserah kepada aku untuk edit...hasilnya...jadik kaler biru....Dah settle...Aku rasa ada lagi sorang pemenang...aku lupa siapa erk? Nanti aku check baliklah....

P/S:Mungkin malam nie...aku terjah korang habis-habisan....Tunggu....Terima kasih yg sudi singgah dan komen blog aku...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

37 comments:

  1. hubby akk jelez tu tgk akk ngadap lappy smpi mlm hehehe

    ReplyDelete
  2. cik rose..tak sangka cik rose dh sampai tahap ni pandai edit blog..nape la daku ni susah nk masuk ye..tension kepala otak nk edit..edit yg sempoi habis pun mkn masa setengah hari..huwaaa....cantik la cik rose template yg style gini..

    ReplyDelete
  3. Cantik..rajinnya mengedit blog..best la sape yg menang tu..

    ReplyDelete
  4. Cute je blog diorang lepas kena edit...

    ReplyDelete
  5. jelesnya cantik sangat... alah bila nak ajar saya buat drop message tu

    ReplyDelete
  6. untungkan pandai bab edit2 ni, nur langsung tak pandai..!

    ReplyDelete
  7. cik rose...boleh kasi link tak cmner nk masukkan gambar kat bawah sekali..yg kita buat terima kasih sila drg lagi..nk masuk guna ape ye..saya masuk guna html jadi tak center plk gambar tu..adohai..poning..

    ReplyDelete
  8. macam mana nak buat body bercorak macam akak ye ? :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum rose...cantik2 pandai betul edit...:)

    ReplyDelete
  10. Rajinnya Cik Rose..rumah Cik Rose dah cantik sekarang kerja cantikkan rumah org lain pulak. Bertuahnya mereka, jelez pula saya..ihiks...

    Semoga kerja2 kebajikan macam ni diteruskan, besar pahalanya...

    ReplyDelete
  11. wah..pandai akak edit blog ye..
    patut la blog akan pun cantik.. :)

    ReplyDelete
  12. santeknye! pandai sis edit...

    ReplyDelete
  13. kak rose mmg berseni..sama mcm mama arina..cute je tgk..hihi

    ReplyDelete
  14. cantik sgt cik rose,seronok sgt dpt knl dgn cik rose sbb pndai edit2 blog nie...tq sgt2..:)

    ReplyDelete
  15. yang ade upin ipin tu comel laaa!hehehe :P

    ReplyDelete
  16. berapa yer kalau nak ambik tempahan edit2 blog nih...?

    ReplyDelete
  17. template blog sempena nak raya..hahha...uii..siap tak naks serupa tu,..haahha..sajalah ..nnt org keliru lk....

    ReplyDelete
  18. cantiknyer...pandai akak edit blog..kreatif......:))

    ReplyDelete
  19. FUYOOOO..MMG RAJIN DAN SEMAKIN HEBAT CIK ROSE EDIT BLOG..SANGAT2 CANTIK..^_^

    ReplyDelete
  20. comel sangat rose...memang kretif la awak ni :)

    ReplyDelete
  21. cik rose ni pandai la buat doodle dan edit blog... mcm mana buat tu? ada tutor tak?

    ReplyDelete
  22. wahhh,comelnya blog tu....hubby akak jeles la tu tgk akak edit blog.dia rsa terpinggir ke?.wakakaka.

    ReplyDelete
  23. wahh beznya,,ayu nak jugak..hehe

    ReplyDelete
  24. akk ni mmg kretip!! tabik springggg...hihi

    ReplyDelete
  25. wah!....atok nak gak! nak gak!...hihi

    ReplyDelete
  26. sangat2 cantik la.. suka sangat tengok blog Mama mIa... :)

    ReplyDelete
  27. cik rose..sibuk edit blog org ke tu...??hihi..

    ReplyDelete
  28. pandai akak mengedit.....cantik2...

    ReplyDelete
  29. salam cik rose..cik rose pandai edit blog ye..
    acik blog sendiri pun anak yang buat..acik tau tulis je..

    ReplyDelete
  30. salam cik rose...
    ada x tuto utk body post & sidebar yg melengkung2 mcm cik rose tu...cantiklah......

    ReplyDelete
  31. owhh pndy mengedit upenyer..nt bley sy tlg editkan blog sy :)

    ReplyDelete
  32. Wahhh bestnya diorang dapat hadiah edit blog ;)

    Cantik!!

    ReplyDelete
  33. ramai yang suka pink ye? tahniah pada pemenang tu.

    ReplyDelete
  34. mkin pndai cik rose skrg ni... :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠