Cara Make-Up Ajaib

Author : Cik Rose Cute | 3:40 PM | 29Total Comments |
Kenapa aku buat tajuk make-up ajaib...Memang ajaib...daripada gadis yg tidak cute....Hasil dari make-up tersebut memang menakjubkan...aku pun jeles tengok hasil make-up tersebut...












 
Tengok hasilnya...cantikkan....Kenapa Tak percaya?hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

29 comments:

  1. memang nampk cantik rose..tapi tak tau nak percaya ke tak..he he

    ReplyDelete
  2. wah ctknya..heheh..

    mama rose..error ka time buat related post tu? dia kata apa ya?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum rose....cantik2..:)

    ReplyDelete
  4. make up dan gaya rambut buat dia betul2 berubahkan..!

    ReplyDelete
  5. Cantik.Memang makeup boleh ubah penampilan seseorang kan?Lagipun skrg nih ader contact lens la, fake eyelid la, fake eyelash la, memacam.Mcm kat barat, makeup artist pro diorang klu makeup celebrity, ya hampunn, mmg lain trus!:)

    ReplyDelete
  6. hehe... orang korea kalo tak mekap memang tak cam mukanya lain terus :)

    ReplyDelete
  7. dio cantik laa..kot kita mekap bertambah tak cantik lak...hahahah

    ReplyDelete
  8. x percaya ... huhuhuhu

    sbb kan mata sahaja ... huhuh

    ReplyDelete
  9. x mata dan bibir tuu yg nampak bohong huhuu

    ReplyDelete
  10. hmmm...ke dah buat plastic surgery...hehe

    ReplyDelete
  11. memng sangat cantek..
    tapi pakai mekap jenis apa tu kak ek?

    ReplyDelete
  12. ish cantiknya.
    betul ke ni muka dia (:

    ReplyDelete
  13. cantik sebab make up. bukan cantik asli.

    ReplyDelete
  14. tak boleh nak pertikaikan , diorang mmg berbakat kalau bab2 make up ni . smpaikan kita sendiri pun tertipu

    ReplyDelete
  15. rasa mcm buat pembedahn plastik je.. Coz mata yg sepek tkn boleh jdi bulat dgn makeup jer.. Mustahil jugk tu...

    ReplyDelete
  16. slmt petang kak rose...thnx sangat2 dgn kebaikhatian kak rose.. barulah blog sweety nampak lebik kemas dan tersusun bebanding dgn sblm ne.. nanti sweety up entry pasal ne k.. kredit tuk kak rose..(^_^)

    ReplyDelete
  17. cantik ;D haha. kesimpulanya, jangan mudah percaya dengan apa yg anda lihat di internet atau gambar :P

    ReplyDelete
  18. penghargaan tuk akak..

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/yeahh-terima-kasih-cik-rose-cute.html

    ReplyDelete
  19. memang magik kan..natural is more beauty.^__^

    ReplyDelete
  20. mmg nmpk comel.tp ku trima diri seadanye..xkn nk pka cntc lenz semata2 nk mata besar =)

    ReplyDelete
  21. Salam.

    Chinese ni memang pandai make up. pernah tengok dalam satu TV Show China. Berubah terus muka. Tak payah buat plastic surgery segala dah.

    ReplyDelete
  22. Wah...mmg kontra dr sblm mekap...len sesangat..dasat gk kuasa mekap neh..

    ReplyDelete
  23. hahaha ni lebih kurang related dengan dont judge a book by its cover!ekekeke :P

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠