Sebelum Tidur Aku nak share...

Author : Cik Rose Cute | 12:13 AM | 27Total Comments |
Okey!! Selamat Malam...Mata dah mengantuk hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. Insyaallah. Semoga sama2 menjaga hati agar tidak keras.

    ReplyDelete
  2. nice sharing. btw ustaz don ohsem dan hensem. hehe.

    ReplyDelete
  3. betul tu. jgn gossip2 org la. bab2 mengumpat ni a lemah sikit kan...

    ReplyDelete
  4. order xanax no prescription buy xanax online india - buy xanax online forum

    ReplyDelete
  5. Mintak2,jauhkan lah perkara2 mcm tuu..Nnt buat bertambah dosa jer...

    ReplyDelete
  6. sama2 kita elakkan daripada perkara2 tersebut :)

    ReplyDelete
  7. terima kasih kerana mengingatkan saya tentang perkara2 tersebut.. :)

    ReplyDelete
  8. dan jangan elakkan diri dari solat 5 waktu... :)
    nice entri sis :)

    Salam Jumaat..Jemput Ke Blog http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Minta dijauhkan Allah dari hati yg keras, kecuali hati keras utk tetap melakukan kebaikan walau berhadapan dengan seribu godaan...Spt kisah Bilal bin Rabah di zaman Rasulallah yg walaupun disiksa dgn siksaan yg dahsyat termasuk dipukul dan diletakkan batu berat di atas badannya dan dibiarkan tanpa makan dan minum di tengah gurun gersang lagi panas tapi hatinya keras tetap enggan menjadi kafir...

    ReplyDelete
  10. thanks for share..erm..tapikan..kadang2 ada jugak TERr..ehehe

    ReplyDelete
  11. baguslah info ni.. n sya pun follow ustaz don ni

    ReplyDelete
  12. Alhmdulillh, 3 buln dok rumh, senyap sekejp dari mendengr gosip2 nih.. hukhuk..

    ReplyDelete
  13. kerna hati raja keputusan

    ReplyDelete
  14. Insyaalah... semoga menjadi amalan kita.. tq for sharing kak :)

    ReplyDelete
  15. subahanALLAH..!

    Betul apa yg ustaz don kata...

    terima kaseh sudi berkongsi..!

    ReplyDelete
  16. setuju sangat2 dengan ustaz don :))

    ReplyDelete
  17. insyaallah mari kita sama2 jauhkan perkara2 dilarang Allah ini..:) semoga kita menjadi hamba yang diredai dan diberkati

    ReplyDelete
  18. Kita digalakkan untuk memberi nasihat dan teguran namun banyak dari kita terkekang oleh sebab takut. Huhu.. Tapi mengumpat ni macam satu budaya dah Cik Rose. Huhu.. kat kedai kopi, kat office, kat dalam taxi pun sama..

    ReplyDelete
  19. moga kita dijauhkan dr sikap2 ni..

    ReplyDelete
  20. sama-samalah kita saling mengingati..

    ReplyDelete
  21. sama2 kita cuba elakkan..terima kasih mengingatkan..

    ReplyDelete
  22. semoga kita di jauhkan dari sifat2 ini..amin,,

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠