Terima Kasih Izan

Author : Cik Rose Cute | 8:15 PM | 12Total Comments |
Hadiah izan sampai dua hari lepas...Tue pun hubby aku yang ambik dalam peti surat balik dari kerja...Aku tak perasan  hadiah tue sampai hihihi....Tengok sampul dari izan....Tengok hadiah kat dalam......Alahai! cutenya keychain ladybirds...Mula2 tue aku nak letak kat tab galaxy aku...tapi hubby tak kasi....hubby aku cakap nanti calar....Sebab anak2 aku suka main game kat tab galaxy aku (dah macam harta dia pulak)....Last2 aku letak kat camera nikon aku....Camera tue aku selalu guna kalau nak bergambar...Aku suka sangat2 hadiah tue ...Thanks Izan....

Cute tak?cutekan.......hihihi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠