Photo Of Asian Food Channel

Author : Cik Rose Cute | 1:34 PM | 31Total Comments |
Bukak fb terpandang kuih yg berwarna warni nie....memang cantik kalernya...mesti sedap....

Nama kuih nie..kuih Lapis sagu....Kalau  korang nak tengok recepi klik Sini


My note: aku rasa aku tak boleh buat kuih lembik2 nie....mau tak jadik...hihihi...kuih nie kena betul2 teliti membikinnya...betul tak? mungkin blogger Tina Othman  tau buat diakan aspek memasak nie...blog dia pun blog resepi yang beraneka resepi....Aku suka pergi blog Tina..cuci mata hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. sedapnya..dahlah posa..nampaklak yg sedap2 tergugat iman..haha

    ReplyDelete
  2. sedapnya kuih tu... tpi bila mmbuat perlu tahap kesabaran yg tggi huhuhhu...byk nak kena lapis tu

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dni kalo buat kueh lembik2 susah nak jadi tatau la kenapa hahaha

    ReplyDelete
  4. kuih ni kan cr..saya ske koyak selapis2 masa nak makan..kalau ngap terus macam tak beshh..mcm2 la kan ..cantik pic ni..hidup2 je :)

    ReplyDelete
  5. aah same lah ngan akk
    sowiii lah nak buat kuih lembik2 nie .. selalu bikin frust aje ekek ;)

    ReplyDelete
  6. wah nampak cantik tapi memang susah juga la nak buat kuih lembik2 macam ni.. nak kena ambil kursus dari cik tina la.. :)

    ReplyDelete
  7. jenjalan dan tersangkut kaki kat sini sbb mata asyik nengok kuih lapis tuh..kasi sikit bleh?

    ReplyDelete
  8. paling suke kalau gi lepak kat blog resepi....
    leh cuci meta...

    ReplyDelete
  9. Sedapnya kuih lapis..
    Suka tgk yg kalerful, nampak meriah ;)

    ReplyDelete
  10. kalau pergi waktu bulan puasa nanti, mesti lagi tinggi godaan kan..

    ReplyDelete
  11. buy xanax buy xanax prescription online - xanax online spain

    ReplyDelete
  12. Ni mesti masak ganas..hehehehhehe

    ReplyDelete
  13. sama la kta kak..kalo bab2 kukus2 kuih ne..mmg hancur..org2 lama jek yg tererr..hihi..

    kak, sudi ke editkan blog sweety?? huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. nampak lembut sungguh la kuih ni..saya dulu sgt anti dgn kuih2 lembik cmni..geli nak makan..skrg bila dh reti sket2 buat sndri suka pula makan hehe..

    ReplyDelete
  15. berkilat je nampak...terliur pulak..

    ReplyDelete
  16. lapar pulak tgk gmbr ni... adeh...

    ReplyDelete
  17. kalau lembik2 sgt tak dimakan orang. sayang pulak.

    ReplyDelete
  18. nampak pun dah sedap rasanya mesti lagi sedap la kan hihi

    ReplyDelete
  19. sukaaa makan kek ni!!! sedap gilerrr!

    ReplyDelete
  20. baru2 ni beli kuih lapis sarawak. Yang lawaknya ialah stiker tersebut tertulis "kain basahan". Terasa macam makan nasi kangkang jer bunyinya. isk2.

    ReplyDelete
  21. a'aa sk cuci mata di blog tina :-)

    ReplyDelete
  22. bab makan ai suka, bab membuatnya kita serahkan pada yang pakar.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  23. saya pernah try buat kue lapis cik rose..anak2 la suh buat..2 kali buat sume tak jadi cik rose..huwaaa...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠