Rita Rudiani Bakal Berhijab

Author : Cik Rose Cute | 5:56 AM | 15Total Comments |


Wah!! sejuk hati bila dengar.... artis nak berhijabkan...Lagi2 Rita Rudiani...Aku terbaca kat Fb tadi terus aku nak share gan korang....

"Insya Allah,suatu hari nanti saya akan berhijab.Terus terang saya ada terfikir untuk kearah itu.Kalau boleh biarlah saya bertudung dengan atas kerelaan hati tanpa ada paksaan orang lain".Kata Rita kepada murai.com.my.


Rita rudiani kalau bertudung cantik jer aku tengok...betul tak?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. memang..kalau rita bertudung mmg kiut.mg dia cpt2 bertudung

    ReplyDelete
  2. Org dh cantik kan kalu bertudung, haruslah bertmbh cantik :-) moga cepat terbuka hati rita untk bertudung..

    ReplyDelete
  3. mmg cantik n manis kalau dorang ni bertudung kan...

    ReplyDelete
  4. ermm..harapanya dia akan berhijab dgn sempurna..amin..

    ReplyDelete
  5. Cantikkan dia bertudung...sweet sgt..semoga dia dpt hidayah utk berubah...aminn

    ReplyDelete
  6. mmg cantik sgt rita bertudung..makin manis gitu..

    ReplyDelete
  7. benda yg elok tak perlu tangguh2.hehe semoga cpt terbuka hati beliau..:)

    ReplyDelete
  8. rita mmg comel jer bertudung...satu hari nanti pasti dia akan bertudung juga :)

    ReplyDelete
  9. mmg cantik kalau dia pakai tudung.

    ReplyDelete
  10. a'aa rita mmg cantik pakai tudung :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠