Syifa Dah besar

Author : Cik Rose Cute | 8:43 AM | 46Total Comments |
Udah lama aku tak story pasal syifa....Korang mesti rindukan ......(lantaklah korang tak rindu pun...aku nak tulis jugak kikiki) Syifa sekarang dah setahun 4 bulan lebih....dah pandai merajuk.nak makan nasi sendiri,dah pandai pegang pensil conteng buku si kakak....,dah pandai panjat memanjat boleh di katakan semua dah pandai....Sekarang nie rumah aku tak pakai kerusi.....aku dah simpan....takut syifa jatuh...hihihi...kadang2 tue...kalau dia merajuk...meluru masuk bilik terus tutup pintu  pastu dia landing atas katil...selagi ibunya tak pujuk...dia diam kat atas katil...sampai aku datang pujuk hihihi...kadang2 tue nak tergelak pun ada....

Cute tak cekak saya?


Korang perasan tak...rambut depannya senget...tue gara2 opahnya huhuhu...Hari tue lagi pendek...Tue malas nak story pasal syifa...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

46 comments:

  1. alahai comelnya Syifa.. dah besar dah yer Syifa.. dah jadi anak dara dah.. eeee geram pipi dia.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. tembamnya pipi hehehe..
    nak cubit pipi dia hehehe

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Bolatnya pipi dia. Tang merajuk yg tak tahan tu, siap masuk bilik tutup pintu...pandainya ☺☺

    ReplyDelete
  4. comelnye syifa...cubit pipi tu nanti...hehe
    cekak yg secomel dirinya

    ReplyDelete
  5. kagum dgn cara syifa merajuk..hihih cam budak besar...
    samalah...sekarang izan gn meja jepun jer..kerusi semua simpan stor...asyik memanjat jer...kan..syifa...

    ReplyDelete
  6. hihi..opahnya gunting senget ya..kalau sy terbalik pulak..sy yg gunting senget..selalu kena marah dgn nyainya (opah)

    ReplyDelete
  7. aah besar dah syifa ..
    ekekek aah ada sengget sikit !

    salam ramadhan al mubarak dik ..
    semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan penuh keberkatan tahun ini .. insyaallahh ;)

    ReplyDelete
  8. ala..comeynya budak tenit ni merajukkk.,.nk bermanja2 la tuu dgn ibu...

    Selamat menyambut ramadhan

    ReplyDelete
  9. A a dah besar yer syifa nih, mama nak dapatkan adik tuk syifa tu, kan kan kan? hehehe

    betul tu gelagat anak2 sekarang macam2 tak terlintas pun kita dia akan buat itu ini... pandai merajuk yer syifa ni.. pandai dia

    ReplyDelete
  10. aiii syifa , camat berpuace :p ..

    selamat berpuasa kak :)

    ReplyDelete
  11. wah,,,tembamnya pipi syifa...jeles tgk.

    ReplyDelete
  12. ni msti opah yg potong sengetkn?

    ReplyDelete
  13. alololo syifa bam2nyer...comey aih...macam nk gigit2 jer pipi dia hihihi

    ReplyDelete
  14. sama macam perangai Azfar. adehhh...

    ReplyDelete
  15. montel nyer...
    geram rasa nak cubit pipi dia...

    ReplyDelete
  16. wah semua dh pandai ye,geram tgok pipi tembam Syifa...nak cium2 cikit blh..:)

    ReplyDelete
  17. comelnyer dia...
    salam ramadhan yer..maaf andai ada tersalah kata

    ReplyDelete
  18. comelnye...
    bambam..

    xpe..nnti boleh adjust lagi rambut syifa.. :)

    ReplyDelete
  19. alahai bulat dan chomel! :)

    ReplyDelete
  20. bolatnya mata syifa...!
    geram..!

    xpe rambut tu, nanti boleh tumbuh lain, lagipun skarang mmg ade fesyen rmbut xsama...

    esok dah ramadhan, selamat berpuasa buat cik rose sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  21. hehe..msti syifa tu yg xreti duk diam..tu yg senget tu..hehe

    ReplyDelete
  22. bam bam juga si cute ni..tomey :)
    selamat berpuasa ya CR :)

    ReplyDelete
  23. comel dan gebunya syifa ne geram unti...selamat berpuasa ros dan family...

    ReplyDelete
  24. tembab nyeeeee.ehehehe
    selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  25. comel..dah pandai merajuk yer...hehe

    selamat berpuaso yer...:)

    ReplyDelete
  26. mana ada senget..cute ja pun kan,..syifa hehe

    ReplyDelete
  27. syifa dh besar ye..nanti rajin2 tolong ibu masak ye...

    done klik2..

    ReplyDelete
  28. alamak aiiii geramnya tengok pipi tu. rasa cam nak cubit je... hehehehe

    ReplyDelete
  29. wah, dia merajuk terus landing ats katil yea...tomei ajer sbb nk kena pujuk br nk bgon..hehe

    ReplyDelete
  30. cekak die pink dot dot lah. comel. :)

    ReplyDelete
  31. comelnya syifa..tembam btl..geram tengok rs nk cubit, huhu ^^

    ReplyDelete
  32. anyonyonyo..tomei..tomei..muah!

    tembamnya syifa..
    alesya saya tak makan nasi lagi dear..bia suap nasi je banyak sikit dah mula la nak mual..setakat ni makan bijirin nestle tu je..hukhu..

    kalau bab panjat2 mmg sama la..hihi..alesya dah 1 tahun 5 bulan 2 minggu :)

    kira sebaya dengan stifa la :)

    ReplyDelete
  33. bila dah msuk umo time tu..mmg kuat merajuk....tapi kanak2 kn...still bleh pukuk...heheh

    ReplyDelete
  34. hehe..koho cmel syifa.. kejap je...

    salamramadhan cik rose

    ReplyDelete
  35. Hehhehe elok tembamnya syifa ni geram tgk, selamat berpuasa ye rose

    ReplyDelete
  36. nanti bolehla tolong mama kat dapur...hehehe :P

    ReplyDelete
  37. aloloo omey ..
    kalo la boleh kembali pd zaman syifa kan best .. hihi~

    ReplyDelete
  38. hihii comel je gaya syifa ni merajuk :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠