Cutenya Anak Jimmy

Author : Cik Rose Cute | 8:01 AM | 43Total Comments |
Gambar Wajah Comel Zahrah Rania Shanley? Gambar terbaru cahaya mata Jimmy Shanley, Zahrah Rania Shanley yang kini telah berusia setahun.

Dalam pada kisah rumah tangganya yang sedang bergolak, Jimmy Shanley tidak melupakan tanggungjawabnya sebagai seorang bapa.Zahrah Rania Shanley yang kini telah berusia setahun. Comel kan?

Note:Pagi2 nie...aku malas sikit nak berblog...sejak bulan ramadhan nie....faham2lah ya...aku nak Zzzzzzz hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

43 comments:

  1. muka anak jimmy cam isteri dia...err..mereka masih suami isteri ker??..

    ReplyDelete
  2. cute.. tp syg kan..kecik2 lagi mak bapak bercerai...kesian, langsung x mengerti apa...

    ReplyDelete
  3. comelyaaaaaaa... tak sangka dah setahun dah umur anak Jimmy...

    ReplyDelete
  4. hye Cr:D
    mmg comei kn..
    tido ye CR..hehe
    namanya sama la dengan nama yang bakal ciksu nak letak utk bakal bb ciksu..i`syaallah..

    jom baca n share http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/ketahui-fadilat-dan-tatacara-wuduk.html

    ReplyDelete
  5. kesian tengok anak ini yang terpaksa menjadi mangsa keadaankan...

    ReplyDelete
  6. comeii...tp kesian kat anak kecil tu akibat pergolakan rumah tangga mak bapaknye.

    ReplyDelete
  7. comel sesangat lah rose..mata dia bolat...

    ReplyDelete
  8. uitsss tidooo plak...jelesss ai tau...heheh

    mama pun sehari paling2 larat 1,2 entry je...

    ReplyDelete
  9. Dah mak ayah dia pun comel...kiut sangat

    ReplyDelete
  10. eiii cumel paknya pun hehehhe,
    tapi kesian dgn kisahnya

    ReplyDelete
  11. comel nyer baby ... tp kesian sgt kat die.. hopefully dia akan jd anak yg solehah w/pon parent die bermasalah..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum rose...memang comel anak Jimmy ni rupa dia pun ikut mcm isteri Jimmy...:)

    ReplyDelete
  13. yup....mmg cute anak mrk ni

    ReplyDelete
  14. memang comel anak die nih...

    ReplyDelete
  15. cian plak tgk baby nih..mak ayahnya dh x sehaluan..harap jimmy dan isteri blh berbaik demi anak kan :))

    ReplyDelete
  16. Dh besar dh..comel sgt..hehee..

    ReplyDelete
  17. hehe comelnya ;-)..salam 7 ramadhan dear ;-)

    ReplyDelete
  18. comelnyaaa..!
    putih mcm daddy dia..!
    hihihi..betul tu cik rose, bulan puasa ni mmg xcukup tido..huhuhu

    ReplyDelete
  19. harusla comel..tgkla bapak dier camne..:)

    ReplyDelete
  20. Sama ler kita..bulan puasa ni nak buat entri tak der idea ajer...huhuhu

    ReplyDelete
  21. comeynyer anak jimmy....walaupun rumah tangga bergolak nampak jimmy jln tanggungjawab dia sbg bapa

    ReplyDelete
  22. salam..

    mmg comel anaknya. bapa mana tak sayang anak kan..

    ReplyDelete
  23. comey@...

    Cik rose jgn tidur aje tau..hehehe..nanti kueh raya tak jadi pulak..huuu

    ReplyDelete
  24. sama ^^ sy pn kurang berblog bulan pose ni ^^

    ReplyDelete
  25. hahahaha.. malas sebab nak tido je??hehehe

    ReplyDelete
  26. alahai...comelnyer anak dia. hehe..bulan posa ni, mmg sng rasa mengantuk sbb x cukup tido :)

    ReplyDelete
  27. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa.... geram je tgk :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠