Segmen: Saya ada blog

Author : Cik Rose Cute | 12:33 PM | 19Total Comments |
Segmen nie aku terbaca kat blog Mia Duniaku....Terus terasa mau join hihihi..Kalau korang terasa tergerak nak join Jom! Klik Banner Di bawah..

Segmen ini di anjurkan oleh Ummi Iman...,Sebagai memenuhi syarat...korang kena cerita...sebab apa blog korang ditubuhkan...,Bagi aku pulak kenapa blog aku di tubuhkan ....Sebelum nie aku suka beli majalah dan share di dalam blog dan aku juga share info-info terkini tentang gosip artis.Blog ini juga ada bercerita tentang famili kecik,resepi dan bermacam-macam lagilah hihihi..

Entry yang terawal aku tulis adalah...Jom! Baca...(Entry awal melalut sikit tau)

Cerita Seram
Asal Usul Hantu
Bowling
Waspada Menjaga Lidah
Sue Tiada Dara


 Harap korang join jugak ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

    ReplyDelete
  2. hai....salam kenal..saya dtg dr segmen yg sama..nnt saya akan bc semua 5 entry tu,...hehe..kita makan dulu..hehehe

    ReplyDelete
  3. CR..done baca n komen semua 5 entry itu....

    ReplyDelete
  4. hai sis !!

    jari saya mcm jari perempuan ke? bhahaha..kebetulan je kot sbb ari2 gune minyak zaitun..

    itu inai bkn pakai kt jari tapi dekat rambut...

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen kak..melalut xpe kak..jgn syok sndiri mcm sweety ne..muahahahah

    ReplyDelete
  6. Saya pun dah masuk segmen yang sama...

    Nanti sudilah kiranya like fanpage mama QS ye

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen, gud luck!!!

    ReplyDelete
  8. Mengapakah mesti entri hantu di mula2 itu? Lol.

    ReplyDelete
  9. T.kasih cik rose join segmen. Baca dari entri cik rose ni kelakar orgnya. Enjoy reading.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠