Neelofa Keluarkan Saman...

Author : Cik Rose Cute | 8:56 PM | 25Total Comments |
anzalna neelofa


Korang dah tahu isu yang terjadi terhadap neelofa......Kalau belum tahu klik Sini .Neelofa yang tampil bersama peguamnya telah pun menghantar notis tuntutan kepada Anzalna secara pos daftar dan serahan tangan. Jika Anzalna tidak memberikan respons selepas 7 hari, tindakan mengikut undang-undang yang seterusnya akan diambil oleh pihak Neelofa. Kata Neelofa:-

 Pertama sekali saya nak cakap, kami sudah keluarkan notis tuntutan kepada Anzalna kerana pada artikel yang ditulis pada 10 Jun lepas oleh Zubir, artikel itu seratus peratus berbaur fitnah. Kenyataan Anzalna dalam artikel tersebut boleh menjejaskan saya untuk jangka masa panjang. Sekarang saya cuma mahu penjelasan dan bukti atas segala tuduhan yang telah dia berikan pada saya. Jika dia dapat jelaskan 2 perkara tersebut (bukti dan penjelasan), saya boleh pertimbangkan lagi. Sebelum ini pun Lofa tidak pernah respon terhadap mana-mana pergaduhan dalam surat-khabar, tapi kali ini, Anzalna benar-benar menuduh tanpa bukti. Ia boleh menjejaskan kerjaya saya.
 Sekiranya tiada bukti yang didedahkan oleh Anzalna atas tuduhan ini, Lofa berkata yang Anzalna perlu membuat “public apology” untuk membersihkan nama Neelofa. Nampaknya Neelofa telah pun bertindak mengikut saluran yang sah. Kini sudah tiba giliran Anzalna untuk mengeluarkan segala bukti seperti yang dikatakan di dalam BiPop sekiranya.

 Note: Kita tunggu apakata artis seorang lagi hihihi.....Dorang banyak duit....bolehlah main peguam...

Kredit foto dan info kepada OhBulan dan RotiKaya 
 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. aiyarkk..
    saman lg.
    saman trafik dh byar blum tue nk saman org:p

    ReplyDelete
  2. susah jgak jd artis ni eayy ? ramai org dengki

    ReplyDelete
  3. Macam2 kisah kluar lau jadi artis..

    ReplyDelete
  4. susahlah kalau busuk hati.harap harap mereka berbaiklah kan..tak baik gaduh2.

    ReplyDelete
  5. ish2 .. nie lah artis ..
    x der kerja lain dah dari berlakon .. nak cari publisiti murah kan huhuh
    hurmmm entahlah

    ReplyDelete
  6. bila msuk peguam...ssh jgk nk setel ye gini.pgjran,kalau nak bt statement kena hati2 lpas ni...jgn main2 :)

    ReplyDelete
  7. macam2 artis malaysia ini...

    ReplyDelete
  8. ssyok gak layan gosip artis ni kekadang ;)
    salam kenal ;)

    ReplyDelete
  9. susah kalau jd org popular n cantik

    ReplyDelete
  10. alahaii.. tak habis2 lagi ker.. tak tahu nak percaya sapa dah.. tapi kita tunggu jer la respon dari sorang lagi kan.. dia ada bukti ke tak.

    ReplyDelete
  11. Ish2...mcm2 retis nieh kan?huhu.Tapi, oklah Lofa buat gitu, jd pengajaran pada yang lain..:)

    ReplyDelete
  12. apa la artis2 skrg nih sesemasa mereka pun bergaduh mcm apa, camne lah nk jd role model kt budak2 nih kn

    ReplyDelete
  13. salam kenal n daone folo u..

    feel free to visit me back ye..:D

    http://mrspuex.blogspot.com/

    regards,
    mrspuex

    ReplyDelete
  14. tak boleh setel cara baik dia org ni. semuanya nak masuk paper.

    ReplyDelete
  15. macam2 hal org cantik ni...follow sini yer...

    ReplyDelete
  16. ermm macam² bila dah glamer nihh

    ReplyDelete
  17. tak minat doh dgn neelofa ni dan semua yg terlibat tu..

    ReplyDelete
  18. macam-macam kes lah artis baru ni//

    ReplyDelete
  19. tetiba naik isu ni bila Lofa popular..agaknya kes cemburu nih..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠