Model Tudung

Author : Cik Rose Cute | 11:09 AM | 38Total Comments |
Hari nie syifa jadi model tudung jap boleh....?Untie-untie jangan jeles ya....Jom! layan aku snap gambar syifa pakai tudung....Syifa nie baik tau...ibu dia pakaikan tudung dia diam pastu mulutnya bising sembang...Apa dia sembang sepatah haram aku tak faham hihihi....Aku just cakap kat dia..."Diam syifa...ibu nak sanap gambar nie..."pastu dia jawab bahasa dia....aku gelak jerlah...

Nasib baik syifa tak tarik tudung....Mungkin dia rasa selesa kot....Semalam aku pakaikan tudung dia bukak...bukan tudung yg nie tudung lain...

Mata tengok cerita Baby Tv

nie dah macam makcik jer syifa....

Gambar tengah berdiri...aku bagi dia pegang tue supaya senang aku snap gambar...

Geram tengok pipinya....

Sorry...Gambar terlalu banyak....Oh! ya korang jangan lupa join Ga Izan Mama Mia Dan Rakan Blogger  ya.....Aku  Salah seorang Sponsor ga tersebut...21 pemenang bertuah di cari....Sesiapa nak edit blog free joinlah Ga tue...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. sgt montel pipi die..semangkuk!
    geramnye! bile pakai tudung, lagi tersembul pipi die..hihi...comel!

    ReplyDelete
  2. aloh aloh..tembamnye lahai pipi..geram nengok..;)

    ReplyDelete
  3. suka sangat kak ita model tembam mcm ne..geram rasa nak gigit-gigit pipi mcm donat tu...he..he..comel sesangattttttttt.....

    ReplyDelete
  4. tembamnye pipi dia..rasa nk gigit le...

    ReplyDelete
  5. alolololo comei sungguh syifi geram sgt tgk pipi dia hihi

    ReplyDelete
  6. nak ckp perkara yg sama. apa yg menarik ttg syifa adalah pipi yg gebus tu.. geram aunty tgk =).. comel budak bertudung... hehe kita yg da dewasa tp tak bertudung mesti terasa bila dibandingkan dgn syifa

    ReplyDelete
  7. pp tembamnye...geram sangat tgok nye...mau aje mencubit nye...heeee

    ReplyDelete
  8. pp dia bersemangat tul...heheh
    jom join sini
    http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  9. Rasa nak cubit2 pipi dia..! geram...!

    ReplyDelete
  10. comel sangat..geram nak cubit pipi syifa

    ReplyDelete
  11. geramnya tgk pipi dia.. bambam

    ReplyDelete
  12. eee..geramnya tgk pp syifa..tembammmmmm

    ReplyDelete
  13. wo ho ho. sgt2 shomel :)

    ReplyDelete
  14. mak ai.. tembamnya pipi Syifa. macam nak cubit2 jer pipi dia tu...
    baiknya dia nak pakai tudung yer.. moga2 dia biasa la nak pakai tudung sampai la besar nanti kan.. :)

    ReplyDelete
  15. hadooooii... pp tu tembam nyaa... nak cubit2 je ase..hehe

    ReplyDelete
  16. alahai comelnya, sama mcm auntie suke pakai tudung syria hehehhe

    ReplyDelete
  17. Salam Rose.Alhamdulilah,k.atie dah tk bzzz sgt & semakin sihat.
    Terima kasih singgah...
    Geram tgk pp syifa yg tembam tu..mamanya hari2 selalu ngan dia pon geram..ni kan pulak untie2 yg dpt tgk gambar jer :D

    ReplyDelete
  18. ya Allah, pipi ...geram nyaaaa

    ReplyDelete
  19. tembamnya pipi..mai nk picit skit leh tak

    ReplyDelete
  20. alahai montelny apipi..nak cubit2 rasanya..kekekekeke.
    itu yang kiut sangat bila pakai tudung tu...

    ReplyDelete
  21. Alahai comelnyer, dengan pipi gebus lak tu :)

    ReplyDelete
  22. Comel..geramnye tengok pipi dia..rasa nak cubit.. :)

    ReplyDelete
  23. mak aihhhh, pipi dieeee. nk cubit sket! hihi.

    ReplyDelete
  24. pipi dia yg mahal tu...huuhhu..

    ReplyDelete
  25. alololorrr tembamnyerrr
    xpe gambo banyak...sebab model nyer comel...hehehe :)

    ReplyDelete
  26. geramnya tengok pipi yang gebu dan bam bam itu..rasa nak cium sampai lumat..hehe

    BTW salam kenal..

    ReplyDelete
  27. x menahan tgk pipi syifa.. tembam.. rasa nak cubit2 je.. hihii...

    ReplyDelete
  28. pipi tu yang mahal sangat. rasa nak cubit je.

    ReplyDelete
  29. alo2 comey nyer.. geram tgk pipi dia! >_<

    ReplyDelete
  30. wah comel ni.. bila nak jumpa dengan kembar yang lahir di tarikh yang sama. teringinnye

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠