Baru Lepas Design Blog (Ummi-Norseha)

Author : Cik Rose Cute | 1:03 PM | 44Total Comments |
Aku baru first time edit blog dengan bayaran rm 10.00....Sebelum nie aku tidak pernah ambik order edit blog...Dialah insan pertama yang meminta tempahan edit blog....Aku bukan teror sangat-sangat bab edit-edit nie...sikit-sikit adalah....Jom tengok hasil design dari aku....



Nie header yang aku hasilkan....doodle tue tuan punyer blog pilih sendiri....

Nie Bahagian Footer....

 Shoutbox  hasil tanganku.....Semua kaler hijau hihihi

Doodle yang comel nie pulak kredit dari blog Mama Rina aku suka hasil doodle dari mama rina cute sangat-sangat....Kalau korang nak tengok full korang klik Sini menuju ke blog Ummi_Norseha ya....

My Note: Terima kasih Ummi kerana suka design yang tidak seberapa tue.....Ummi  tak banyak cerewet suka....muuaahh...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

44 comments:

  1. Cantik la... suka tengok. Oklah tu boleh buat side income

    ReplyDelete
  2. wah dah buka bisnes pula kawan kita nie..tahniah...mg pas ni lagi ramai pelanggan.
    ni g jgk blog itu sat,..

    ReplyDelete
  3. sweet.. nureen bab2 header ni x reti.. slalu bg memb yg buat ehhehe

    ReplyDelete
  4. wah akak pandai edit blog..cantik pulak tu....tgn kreatif betul la hihihi

    ReplyDelete
  5. comelll!!! bestnye...
    nak tempah jugakla bole? :)

    ReplyDelete
  6. wah...cik rose dh advance la..cayalah..pasni boleh lah wat side income..

    ReplyDelete
  7. tq Cik Rose cntik cute tersusun...sk sgt,nnti blh bt tenpahan lg untuk blog ke2...:)

    ReplyDelete
  8. comelnyer. suker3...
    nk blajar wat shoutbox cute2 g2 boleh? :)

    ReplyDelete
  9. Pandainyaa edit blog....... :)

    ReplyDelete
  10. kakcik masih terfikir2 nak edit latar belakang blog kakcik tu...

    ReplyDelete
  11. akak memang terer la bab edit mengedit ne..hihihi

    ReplyDelete
  12. comelnya cartoon shout tu... I love GREEN.....

    ReplyDelete
  13. cantik!! pndai cik rose edit :-)

    ReplyDelete
  14. jelesnye tgk cik rose pandai edit blog..PU nih xpandai...kalo bab2 lain ok la..hahaha

    ReplyDelete
  15. wahh pandailah rose design..cantik, lagi2 kaler hijo mmg ske :)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum rose....cantiknya cute jer doodle tu...:)

    ReplyDelete
  17. wahhhh berbakat!niceee!
    tahniah akak sebab berjaya laksanakan keja yang sangat comel ni...ekekeke :)

    ReplyDelete
  18. cantik ...ok la tu kan..klu saye edit mengedit mau makan taun ...heheee...

    ReplyDelete
  19. cantiklah..! okayhlah ada kemahiran edit2 ni.. nur lagilah...! xpandai langsung...hihih

    ReplyDelete
  20. pandai yer edit2 nih...best2..

    ReplyDelete
  21. wahh.gud2...
    dh pndai design2 ni..blh cri side income

    ReplyDelete
  22. waaa.. siap buat tempahan.. hehe. ejulz x reti sgt edit blog ni.. hehe

    ReplyDelete
  23. wahhh dah semakin cantik dan kreatif ..
    suke2 .. kalau dpt yg x cerewet ok lah kan , kalau tu susah nak penuhi hati individu nie .. x sama ekeke , macam akk .. adeerrr je x kena kan cik rose ;)

    ReplyDelete
  24. cantik je. ok la tu ada bakat bab2 edit blog ni.

    ReplyDelete
  25. cantik kaler hijaunya...nanti boleh kita tempah pulak ek...kasi cun sikit...makeover blog kita...

    ReplyDelete
  26. Tahniah dah boleh buat bisnis!!
    RM10 murah tu...hehehehehe
    Gambar semua cantik2

    ReplyDelete
  27. Nanti kalau Myra nak edit blog boleh la cari Cik Rose ;)

    ReplyDelete
  28. sya bayar ibu pink utk design blog sya nak tak?

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠