Blogger Hebat Story Pasal Anak

Author : Cik Rose Cute | 11:33 AM | 41Total Comments |
Sekarang niekan...Blogger lelaki Hebat sibuk story pasal anak mereka.Siapakah blogger hebat itu? hihihi kalau di lihat entrynya sekarang mesti di selit tentang story anak mereka...Siapa lagi kalau bukan Cik Ben Dan Cik Ujang....Walaupun aku jarang komen di blog blogger hebat nie....tapi aku tetap baca tentang apa yang di tulis.Lagi-lagi sekarang nie....





 Comelnya anak ujang nie....geram nak gigit pipi bulat tue....(Papa jangan marah ya hihihi)nak ke blog Klik Papa Ujang



Gambar atas nie pulak anak Benashaari cute sangat-sangat...(tak sangka cik ben pun tulis story pasal anak...memang papa mithali)

Korang pernah tak tengok blogger lelaki yang dah kawin tulis story tentang anak mereka? jarangkan...kebanyakkannya blogger perempuan jer hihihi....

P/S:Pasnie...aku nak layan syifa pulak...kecian dia...tue syifa duk tengah layan upin-ipin....nasib baik dia suka...mungkin petang nie aku ke blog korang...baru separuh aku terjah...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

41 comments:

  1. suka tgk anak2 derang ni...comel2.....

    ReplyDelete
  2. ni pon blog cte pasal anak dia..hihi
    http://azmengs.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. x tau nk teka sbb entry yg lepas tu tak baca... tp nampak cam belakang umah je...hehe....Janda baik ka??

    ReplyDelete
  4. Bulatnya mata anak Yana ngan Ujang nie ;)

    ReplyDelete
  5. betui.. jarang blogger lelaki nak ceta pasai anak (^___^)hehe

    ReplyDelete
  6. saya sangat2 suka baca blog Ben... bapa mithali la katakan.. :)

    ReplyDelete
  7. comel anak bro ben dgn ujang..dya pun selalu jd silent reader je..hihi

    ReplyDelete
  8. a'aa yg abg ben tu sy perasan mmg selalu cite psl ank.. :-)

    lgpun skrg ni abg ben kan dah jadi MR.mama, tu yg lg byk cite psl ank dia, dia boleh abadikan kat blog.. :-)

    ReplyDelete
  9. biasa lah terlebih seronok ada anak...anak sulung mamang mcm tu...comel-comel belaka lah kan...

    ReplyDelete
  10. tu lakan abg ben mmg ayah mithali...skang ni wani suka bc blog abg ben psl citer anak dia hihihi

    ReplyDelete
  11. tu la jarang ada lelaki yg tulis pasal anak..mmg bapak mithali ni..

    ReplyDelete
  12. Ben jadi surirumah, haruslah cerita pasal anak (sori Ben, jgn marah)
    Ujang pula...takde idea la tu kot (org setaman akak cuma belum pernah jumpa je)
    Betul, jarang ada blogger lelaki cerita pasal anak, maknanya mereka ni prihatin sungguh.

    ReplyDelete
  13. sbb diorang ni bloger femes tu mesti ramai yg nak tau pasal life diorang terutama bby2 cute ni..btw dah lama tak g blog ben..dedolu selalu singgah situ n blogger mat gebu :)

    ReplyDelete
  14. cuteee nye anak dorang. bile la nak dpt sorang ni. ;)

    ReplyDelete
  15. hehehe..teruja sebenarnya bila ada anak ni..

    ReplyDelete
  16. kalau deno ada anak pun deno story pasal anak.. hihi :)

    ReplyDelete
  17. tomel! tembam tol pipi dia...
    papa mithali kannnn

    ReplyDelete
  18. Tentu mereka teruja, lebih2 lagi anak sulung..

    ReplyDelete
  19. salute dkt bro ben...suri rumah lelaki mna nak dapat kan..hehe

    ReplyDelete
  20. comel la..nak follow blog diaorg gak la..:)

    ReplyDelete
  21. yela kan..slalu mmg org pompuan je yg update pasal anak.pasal apa pun lah.bila lelaki lak yg update mcm best je rasa :)

    ReplyDelete
  22. anak ujang memang comel..mata kemaen bolat lagii...:)

    anak sulung memang xcitednyer lebih sikit kan...pengalaman menjadi ibu/bapa memang tak mampu nak ungkapkan dengan kater2..indahnyer bukan sedikit...:)

    ReplyDelete
  23. Mmg kagum bila org lelaki cerita ttg anak. Lebih2 lg sentiasa berupdate.

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum rose...suka sesangat tengok anak2 die orang tu...:)

    ReplyDelete
  25. selain tu lya biasa tgk papa mifz(betul ke eja).. dan satu lagi .... alaaa..lupa lak namnya.. tp dia til muda n anak sorang..selalu citer psl anknyer..syaza..

    ReplyDelete
  26. salam che rose,

    buat masa ni mmg takmo lagi edit...nak bia gini dulu..hehe..
    mekasih eks, terharu... :)

    ReplyDelete
  27. hehehe kann..
    hi salam kenal...i follow ;)

    ReplyDelete
  28. memang jarang pun...

    comel neyr anak diorang

    ReplyDelete
  29. dah puas story pasal diri dan org lain kan kekeke
    bila dah ada anak nie .. tentang anak lah kan ;)
    anak ujang dan yana tuu memang comel ekeke ada gaya ujang kan ;)

    ReplyDelete
  30. encik ben dah jasi surirumah sebab tu banyak masa cite pasal baby :D

    ReplyDelete
  31. comelnya..seronok baca story mory pasal anak..boleh jadikan contoh in future.^_^

    ReplyDelete
  32. comelnya..seronok baca story mory pasal anak..boleh jadikan contoh in future.^_^

    ReplyDelete
  33. hehe suka baca bila dorang cite pasal baby.. dapat juga baca dari perspektif lelaki dan tambah ilmu :)

    ReplyDelete
  34. biasa la yang. dah ada anak ni seronok cerita pasal anak je la.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠