Segmen Bloglist Julai By Raihan

Author : Cik Rose Cute | 8:09 AM | 9Total Comments |
klik banner untk join.. :)

Jun bakal melabuhkan tirai. Julai dah tak sabar nak menjelma. Hari ini pulak..aku terasa ingin join  bloglist . Ada yang berminat nak letak link blog korang dekat blog raihan selama sebulan. Jom join.

Cara2 untuk join :

1. Follower blog raihan. Kalau rajin, like my page too.
2. Tepek kan header kat atas tuh dalam entry korang. Jangan lupa backlink ke entry nie.
3. Komen link entry korang kat bahagian komen entry nie. Di shoutbox tak diterima.

Tamat Segmen : 30 June, jam 10 malam.

Peserta bertuah akan dapat doodle free yang raihan lukis sendiri. Akan dipilih melalui Random.org


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. nanti kalau rajin lebih sikit, nk join jugak la.. :)
    Selamat bersegmen! :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak rose :))

    ReplyDelete
  3. mekaseh sudi join segmen.raihan dah follow awak.
    jom blogwalking dengan peserta2 lain :
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  4. hye cik rose .. michelle BW dari segmen sama. and follow sini ..

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-by-raihan.html

    ReplyDelete
  5. Hai! dtg dri segmen yg sama. Salam perkenalan.

    http://autumn-no-nikki.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-by-raihan.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠