Gosip Terbaru Remy Dengan Tizz Zaqyah

Author : Cik Rose Cute | 1:35 PM | 25Total Comments |
Aku baca kat blog Nara  terkejut betul dengan pengakuan Remy....Agak misteri kenapa secara tiba-tiba Remy Ishak meluahkan perasaan peribadinya di Twitter. Umum mengetahui yang Remy memang jarang berkongsi cerita peribadi di laman sosial, lebih-lebih lagi yang melibatkan kekasih hatinya, Tiz Zaqyah. Mungkin semalam Remy Ishak sudah tidak dapat menahan isi hati yang begitu lama dipendamkan.

remy ishak
Tiz Zaqyah walaupun tidak ada Twitter, sempat mengupdate status di Facebooknya (telah pun didelete) seperti di bawah:-
remy ishak
Adakah Remy dan Tiz benar-benar bergaduh atau ianya satu latihan lakonan daripada mereka berdua? Itu tak pasti tunggu jerlah perjelasan dari mereka berdua.....Aku no komen tentang isu mereka sekadar berkongsi yg datang kat blog aku hihihi. Apa pun kepada Remy, semoga cepat sembuh dan cepat keluar hospital.

 My Foot:Macam-macam artis sekarang....Yang peliknya suka meluahkan dekat laman Twitter...

 Kredit info Forum Cari yang awesome.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. halamak..bkn dieorg nie bercinta xde nak kecoh2 satu dunia ke?..nape tetibe jadi cenggini..pelik3..;D

    ReplyDelete
  2. dah lama is xmelawat sini..... windunya
    ada penyakit xbopa ajin skit 2,3menjak ni... hehe (^___^)

    ReplyDelete
  3. ye la..makin menjadi jadi le ni artis gaduh kt twitter..

    ReplyDelete
  4. ayoyo...ape sudah jadi.. hmm..artis2.. :p

    ReplyDelete
  5. npla drg x wat private eh?
    lahai

    ReplyDelete
  6. aik.. apsal jadi macam ni yer.. apa2 pun kita tunggu dan lihat jer la cerita sebenarnya dari mulut mereka masing2 kan..

    ReplyDelete
  7. artis selalu gaduh dekat twitter sekarang ni .

    ReplyDelete
  8. Macam2 artis sekarang ni. hee :)

    ReplyDelete
  9. ni mesti sebab dah geram sangat kot ni..sampai gaduh kat khalayak macam ni..artis oh artis..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum rose...mesti ada sebab jadi mcm ni...dengarkn lah apa cite selanjutnya...:)

    ReplyDelete
  11. mcm2 hal n kerenah artis skang ni

    ReplyDelete
  12. sian tweeter jadi mangsa orang gaduh yerk.. hehe

    ReplyDelete
  13. Ada bc kt twter mlm td..ayt remy mmg nmpk pasrah jer dh..xphm gk sbb slma neh dowg kn show off tp bl tb2 open sal benda2 neh suma,ase pelik jdnyer...kta tgu lah feedback dowg naty...

    ReplyDelete
  14. cik rosee naperla tulisan komen kecik bebenauu..x nmpk sy nk baca komen org lain hihi


    ala standard arr boyplen geplen..gegaduh manjaa..

    ReplyDelete
  15. tula dunia artis ni mcm2 kan..salam kenal..kite dh follow awk!

    ReplyDelete
  16. wow , gaduh yang sangat bahaya nih , hahaha ~

    ReplyDelete
  17. Ermmm..tu la bahaya jadi retis nieh...setiap inci kata2 akan jadi memacam andaian,kan?:)

    ReplyDelete
  18. masa bercinta..no komen..
    bial dah start gaduh bising plok...
    tak tahu nak kata apa....

    ReplyDelete
  19. alahai... hal kecik pun nak besar2kan. patutnya ckp cara baik. dah sesama artis ni lain pulak jdknya nnt.

    ReplyDelete
  20. diri tu artis..setiap tindakan jadi perhatian...pantang2 le jaga...isk3...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠