Design Blog MILES AHEAD

Author : Cik Rose Cute | 5:58 PM | 18Total Comments |
DAh petang baru dapat publish entry....Pukul 12.00 aku gan cik hubby aku pergi Maybank....untuk aku buat buku bank baru....,buku bank yg lama dah tak boleh nak masukkan duit dah tutup akaunnya...Dalam pukul 2.00 lebih siap...ramai orang kat bank...Pagi tadi pulak aku siapkan blog adik miey Safie...seorang pelajar yang belajar di sabah.

Miey nie request header nak simple jer....

Miey nie jugak suka kaler maroon...Aku cuma mengikut selera tuan punyer blog jer....Selagi beliau puashati...

Kalau korang nak tengok lebih detail.....Klik Sini  Aku bukan pandai sangat hihihi,aku memang suka edit blog....kalau ada masa....Malam nie aku terjah blog korang...rindulah....Thanks sesiapa yang sudi komen blog aku ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. hai cik rose,..bt buku bank..nnt senang nk buat bisnes edit blog ni..kan...heheh...

    ReplyDelete
  2. salam Rose...pandai rose edit2 blog ni,dpt gak mendtgkn hasil...lps duit jajan anak2 jadi la kan :D

    ReplyDelete
  3. dh terjah sana..cute n simple..(^_^)

    ReplyDelete
  4. Saya suka blog ni !!!
    Rajin buat header ....

    ReplyDelete
  5. wah cantik...cik rose terbaeklh..:)

    ReplyDelete
  6. akak pandai la design2 ni... semua cantik!

    ReplyDelete
  7. ehh cik rose pndy design blog ek???

    ReplyDelete
  8. Kakpb pun suka edit blog walaupun tak pandai sgt, berlagak pandai...hehe.
    Cantik tu, header akak buruks....belum mahir lg.

    ReplyDelete
  9. Blog kakcik pun dah lama takde gambo pada headernya. Kakcik letak nama kakcik je. :)

    ReplyDelete
  10. memang pandai lah..
    tak macam ita..buta it terus..
    campur plok dengan malas...

    ReplyDelete
  11. akk pun suke edit blog nie .. cuma akk x berapa fasih ngan coding layie .. ingat ujung minggu nak edit blog lagi ekeke ;)

    nak terjah lah blog adik nie ;)

    ReplyDelete
  12. hobi kita sama la dear:) suka edit blog..

    kalau sll edit..kejap lagi akan jadi pro la tu dear..:)

    ReplyDelete
  13. dan tengok blog tu..cantiklah..!

    pandai cik rose edit kan..

    ReplyDelete
  14. ingatkan salah terjah blog tadi....heeee..

    ReplyDelete
  15. wah... dh mkin maju bisnes cik rose skrg :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠