Usia Kandungan Fasha Dan Memey Sama

Author : Cik Rose Cute | 8:28 AM | 22Total Comments |
Tadi aku terbaca tentang usia kandungan Fasha dan memey sama 6 minggu...Tahniah kepada mereka berdua.Memey dan Fasha dijangka akan melahirkan anak pada Februari tahun depan.So  anak Memey dan Norman Hakim akan sebaya lah dengan anak Fashsa Sandha dan Jejai.

 

Memey menangis gembira dan hampir tak percaya apabila mendapat tahu yang dia mengandung.
Dipetik dari mediahiburan.karangkraf, Memey membuat ujian kehamilan semalam dan mendapati ujian positif,  dia tidak mengalami sebarang alahan setakat ini.



“Semalam, saya ada buat ujian kehamilan sendiri di rumah selepas balik dari lokasi penggambaran. Apabila melihat keputusan yang positif, saya masih tidak percaya, berdebar dan terus menangis.

“Selepas itu, abang Norman membawa saya ke klinik dan Alhamdulillah, doktor sahkan saya hamil enam minggu. Setakat ini saya tiada sebarang alahan, tapi sejak dua hari kebelakangan ini saya rasa mual dan suka makan asam dalam kuantiti yang banyak,”

“Sejujurnya, bila keputusannya positif, Memey tak percaya dan bagi mendapatkan kepastian, kami pergi ke klinik dan doktor memang mengesahkan Memey hamil.

“abang Norman, dia gembira sangat dengan berita ini. Anak-anak pun seronok sebab mereka nak dapat adik,”

Norman risau kesihatan Memey

“Sejak kebelakangan ini Memey sangat sibuk dengan penggambaran drama. Memey dah tandatangani kontrak dan mempunyai komitmen sehingga hujung Julai depan. Abang Norman risau juga dengan keadaan Memey dan dia selalu ingatkan Memey supaya makan ubat. Dia juga pesan kepada kru produksi supaya tolong jaga dan tengokkan Memey di set,”


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. tahniah lah kan memey dan fasha...anak sulung tentu seronok,kak ita anak ke 4 pun seronok..he..he..

    ReplyDelete
  2. kalau ita tak gugur minggu lepas, mesti baby tua seminggu ja wakaka..

    takpela, takde rezeki kan huhu..

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Mesti comel anak diorang

    ReplyDelete
  4. doakan yg terbaik buat mereka walaupun masing2 de kontrovesi kan?

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah ..rezeki mereka.... makin murah rezeki mereka lepas ni....

    ReplyDelete
  6. wahh seronoknya derang,,, :)

    ReplyDelete
  7. bagusla dh ngandung..rezeki. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. tahniah pada memey n norman..;-)

    ReplyDelete
  9. Nanti lepas bersalin janagn jadi macam bini Abhisek Bachan dah ler...ehhehehehe.

    ReplyDelete
  10. kita doa yg baik2 jer la buat mereka..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠