Wawa Zainal

Author : Cik Rose Cute | 3:04 PM | 23Total Comments |
 Wawa Zainal yang kini menjadi perhatian kini sekali lagi diberi kepercayaan menjadi sebagai seorang duta produk gincu Lipice. Wajah yang comel dan sering kali menghiburkan mata anda dengan lesung pipit yang sudah pasti akan menarik minat sesiapa sahaja yang melihatnya.

Walaupun kadang-kadang ZoOM memerhati lakonan Wawa yang kadang-kadang tidak bersesuaian dengan pakej yang beliau ada namun sedikit sebanyak menarik minat pengiat seni dan ahli perniagaan diluar sana.

Semoga ia akan menjadi perintis dalam beliau mengejar cita-cita sebagai seorang anak seni.

Jika anda sedar gadis bernama Wawa ini pernah berlakon dalam cerita Hantu Dalam Botol, yang membawa watak seorang gadis yang tidak siuman kerana sering dirasuk oleh hantu.
Jom layan  gambar Wawa ni :








Note:Aku suka tengok iklan Lipice nie...Sebelum nie modelnya Lisa surihanikan...Lipice nie memang best...bibir kita sentiasa lembab dan bertukar pink neautral....ada tak sesiapa pakai lipice nie?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. ha'ah, Wawa Zainal comel.. :3

    ReplyDelete
  2. si lisa sda kena tukar dgn si wawa iye..gitulah klu udah kawen..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum rose....lawanya wawa ni cute je muka die tu...:)

    ReplyDelete
  4. tgk budak ni kat 'klik' astro ceria

    ReplyDelete
  5. Comey betul.. wawa ni... berapa umur dia yer... geram tgk...

    ReplyDelete
  6. uni pakai lipice ni!!mmg bes~ ;)

    wawa mmg cute..cute sgt..tp uni xbpe suka ngn lakonan dy...:D

    ReplyDelete
  7. Cantiknya Wawa Zainal :)
    Suka tengok lesung pipit dia. hee :D

    ReplyDelete
  8. CP gunew maybeline , hehehe ~

    ReplyDelete
  9. waa...mcm barbie doll laaa wawa ni.....lawaa gilerrr...eheheh XD

    ReplyDelete
  10. x pakai lipice nie ..
    hurmm agak2 kan rose .. kalau wawa nie x makeup cantik tak ??
    kalau lisa memang x payah cakap l;ahh natural beauty ! .. ;)

    ReplyDelete
  11. suka tgk org pakai lispik terang2...

    ReplyDelete
  12. wawa nie mmg sgt comel. tak nafikan

    ReplyDelete
  13. mula knl dia ms dia berlakon dgn nora danish..

    ReplyDelete
  14. yg belakon cite bunga syurga ke ni? huhu.

    ReplyDelete
  15. mmg best pun guna lip ice ni. eh. wawa zainal ni siapa ek?

    ReplyDelete
  16. dulu zaman muda2 ska arr pakai lipice,skang dpt free pun tak guna.hehe..

    wawa nie mmg comel

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠