Aku Mengandung Anak kembar

Author : Cik Rose Cute | 2:11 PM | 36Total Comments |
Baru sekarang aku dapat udate blog...dah settle edit blog seseorang...nantilah aku cerita ya....Korang mesti teruja tengok tajuk di atas tuekan....Dan korang pasti cepat2 kelip blog aku nak tahu tentang tajuk di atas....hihihi....Begini ceritanya.......Di pendekkan.....

http://ts3.mm.bing.net/th?id=I4939079816315818&pid=1.1
Semalam...aku pegi jumpa doktor check air kencing......tup-tup doktor tue cakap"Tahniah!!! awak mengandung anak kembar..." Aku terlopong ...eh betul ke mengandung?bila aku bersama dengan tut!!...tapi dalam hati bukan main gembira....Pastu aku ucap syukur-sesyukurnya pada Allah kerana doa aku di makbul Olehnya....Tiba-tiba...dengar budak merenggek kat sebelah....nak neneng....(syifa) hahahaha.... aku bermimpi rupanya....,ingatkan betul aku mengandung anak kembar....Itulah ceritanya....

Note:Aku selalu berangan nak anak kembar sampai terbawa di dalam mimpi...kalau hubby aku baca mesti dia senyum.....Dia suka jugak baca apa yg aku tulis kat blog nie....hihihi...kejap lagi nak terjah blog korang...Rindu...."Happy Birthday buat Maira...Semoga ceria dan sihat selalu.."


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

36 comments:

  1. betul cikrose...tak sempat sampai jari klik ke sini...dalam hati dah siap ayat nak ucap tahniah...rupanya mimpi....waaaaaaaaaaaaa...tapi oklah...ada masa lagi untuk mencuba agar angan menjadi realiti...huhuhuhu..

    ReplyDelete
  2. Ingatkan betul2 dapat anak kembar . hehe :D

    ReplyDelete
  3. Laaa mimpi rupanya ;) mmg seronok dpt kembar tapi bila fikir2 larat ke nk jaga dua2. Kalau dah dpt mesti pandailah nk jaga kan?

    ReplyDelete
  4. insyaallah semoga suatu hari nanpi impian menjadi kenyataan :)

    ReplyDelete
  5. haha. memang betol pon.. laju je mira klik tajuk entry nie.. tipah tertipuu..cehh.. :P

    ReplyDelete
  6. Semoga impian menjadi kenyataan kayh:D

    ReplyDelete
  7. insyaallah ada rezeki 2,ibu ummi pn teringin nk bby kmbar lg..first kmbr lelaki kedua2nye,mnta2 ada rezeki untuk pompuan pl...hikhik:)

    ReplyDelete
  8. kahkahkahkah..akak ni wat klakarla plak..ingat ye tadi..

    ReplyDelete
  9. cehhh..ingatkan betul la..hihi.. tpi sweety doakan juga la yea akak dpt ank kembar..(^_^)

    ReplyDelete
  10. insyaAllah akan jd kenyataan..

    ReplyDelete
  11. lahhhh excited tadi ingatkan btolll haha

    ReplyDelete
  12. Insyallah.. Doa lah selalu. mana tahu ada rzki btl2 dapat kembar

    ReplyDelete
  13. i've a twin. my parent mmg seronok dpt ank kembar tp.. nk jagenye susah.. ;)

    ReplyDelete
  14. huhuhu , ingat kan mengandung betol2...waniey pon teringin nak anak kembar kalau dah kawen naty..huhu , insyaAllah , mesty ade rezeki nanty :)

    ReplyDelete
  15. Hahahah..Mimpi rupanye..
    Moga mimpi menjadi kenyataan suatu hari nnti..AMIN.

    Eija pun teringin gak nak anak kembar, x dpt kat eija, dpt kat adik, kakak tumpang happy dapat anak buah kembar...:)

    ReplyDelete
  16. Haha..ingatkan betol..hehe =)

    ReplyDelete
  17. laaa ingat bebetul td br nak ucap tahniah hihi..

    xpala mana tau nnt mimpi jd kenyataan =)

    ReplyDelete
  18. mmg suspen baca tajuk.ehehe...che ros nanti jemput rumah baru ratusiput2 ye :)

    ReplyDelete
  19. sweet kan kalau ada anak kembar hehe

    ReplyDelete
  20. insyaAllah ade rezeki tu.moga akak dapat nak kembar nanti ye.aminn

    ReplyDelete
  21. ceh ! ... ekekke
    anggan2 yg sama macam akk
    tapi akk x der lah sampai mimpi ekeke .. rose nie kes berat nie ekekek ;)

    ReplyDelete
  22. lorrr cik rose saspen sungguh...baru terkejut dgr ingat syifa nk dapat adik..hihihi..kalau betul jenuh gak cik rose...kiri kanan la nak nenen..

    ReplyDelete
  23. semangat klik page akk...saspen jer kn..hehe..pape pon insyaAllah ada rezeki naty ^_^

    ReplyDelete
  24. terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

    ReplyDelete
  25. hahaah pandai akak buat citer eh...ekekekek :P

    ReplyDelete
  26. moge tertunailah impian itu. ;)

    ReplyDelete
  27. Hheheee, mana tau mimpi jadi kenyataan ke nanti.. ;)

    ReplyDelete
  28. mana tau mimpi jadi kenyataan kan cik rose.... ameen... *izan doakan moga cik rose dpt anak kembar pasni...

    ReplyDelete
  29. alahai...mudah-mudahn tercapai hajatnya.amin.ingtkn btul td..beria nak tau.hihihi :)

    ReplyDelete
  30. cet...ingatkn btol :p
    kalu btol kn bes..hrp akak dpt mcm mimpi tu..mesti riuh:)

    ReplyDelete
  31. hahhaha cik rose ni.. siap bwk masuk mimpi lg..hihii

    ReplyDelete
  32. hahaha... siapa tahu mungkin akan jadi kenyataan.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠