Kepenatan...

Author : Cik Rose Cute | 2:45 PM | 20Total Comments |
Siapkan blog kawan aku yang satu tempat kerja dulu...Tak sangka pulak...kawan aku ada blog jugak hihihi...Dah dia tahu aku boleh edit sikit tentang blog...dia minta tolong aku editkan...Mungkin ada jugak yg mengenalinya kot....tak pun dah follow blog beliau...Yang dia pulak dah lama dah follow blog aku...cuma aku yang tak perasan... aku memang terukkan.....Aku fikir tiada siapa yang mengenali aku di alam maya hihihi...korang ada tak perasaan cam gitu?Mungkin Nureen Mengenalinya....

inilah hasilnya....cam biasalah design aku hihihi


Seperti biasa doodle yang menjadi mangsa adalah Bunga Hati Mama dan Apit...

Note:Kitaorang memang kenal dah lama sebelum kawin hihihihi..Kalau korang nak kenal silakan....Klik Sini Pasnie...nak kena edit blog satu lagi...Tak sempat nak terjah korang hari nie....Mungkin susah sikit bulan nie menjadi blog pilihan pengomen tegar...huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. ohh..baru je follow blog tu tadi.. hihi

    ReplyDelete
  2. wah...bagus, cik rose,...jgn disiakan bakat yg ada...teruskan...kami sokong...

    ReplyDelete
  3. uii..bz doh kawan kita srg ni...bermula la keje2 mengedit blog org ye..

    ReplyDelete
  4. kak best la pandai edit blog...kalu wani mmg xpandai lansung tmbh2 bab coding2 ni hikhik....cantik pulak tu blog yg kak dh edit :))

    p/s:-blog kak pun comel n sweet jer pink lagi :))

    ReplyDelete
  5. Heheee, rupanya dalam diam kan..
    Myra takut gak jadi cenggitu- kantoi dengan orang opis ada blog ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum rose...rajin n cantiknya design header tu...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  7. wah... murah rezeki... ramai org order :)

    ReplyDelete
  8. wah wah wah kakkk....terer ni..
    bila nak make over yg saya plak..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

    ReplyDelete
  9. comel...
    pandainyer buat..

    ReplyDelete
  10. wah makin aktif akak dlm mengedit blog.. good luck.. >_<

    ReplyDelete
  11. pink mcm cik rose jugak ek :-)

    ReplyDelete
  12. hehehe..best kalau ada kawan lama kita seorang blogger juga kan dear :) tapi saya tak jumpa lagi..hukhuk

    ReplyDelete
  13. raami yang suka pink kan? saya terkecuali la. hehee...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠