Segmen : Tambah Followers Sampai Beribu

Author : Cik Rose Cute | 8:51 AM | 39Total Comments |
Assalamualaikum readers & followers yang disayangi^^
 


Nak join klik banner!
Tarikh tutup segmen 01/06/2012
Jam 9malam / 10malam
Aku Start Berblog Pada 2010 kot...ingat2 lupa..
Cik Rose Tag Sesiapa yg terasa mau followersnya Ramai hihihi

Note: Pagi nie aku bertolak balik kampung Perak...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

39 comments:

  1. rajin rose ..
    wahh balikkk kggg ;)

    ReplyDelete
  2. oh ya rose akk nak tanye macam mana nak tukar border besar utk tajuk pada sidebar kita tuu .. nak tukar corak baru .. haaa ;)

    ReplyDelete
  3. Nice blog sobat.. postingan2nya juga sangat bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)

    terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  4. ni klu join mesti meriah blogku...ngeee

    ReplyDelete
  5. hyee , dari segmen yang sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  6. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  7. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama..dah lama follow sini :)
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  9. hai salam daratng dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back oke

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  10. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama :)
    follow awak :)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama :)
    follow awak :)

    ReplyDelete
  13. hello cik rose..
    eh..cik rose pun juin gak ker? hehew
    done follow u sejak dulu lagi la cik rose...keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

    selamat bercuti :)))

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    Segmen tambah followers sampai beribu
    Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T

    ReplyDelete
  14. hello..
    eh..cik rose pun join jugak ker? hehew..
    dah lama dah follow cik rose nie..keep in touch ea..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    Segmen tambah followers sampai beribu
    Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T

    ReplyDelete
  15. Wahhh... nak follower berjuta boleh tak Cik Rose? Hehehe...

    ReplyDelete
  16. hi you! apa khabar rini? :)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  18. sama ler kita start berblogging 2010, May

    ReplyDelete
  19. dtg BW dr segmen yg same. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum rose...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  21. Hai!! :)

    Done following ur blog..
    kalau sudi meh la blogwalking blog sye,
    n follow :D
    btw, very nice blog! :)
    http://fazlinazahran.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. awak, mcm mane nk buat memo mcm "memo Ibu Pink" tu? buat lah tutorial plis :D

    ReplyDelete
  23. akak sekarang tak ada masa betul nak join segmen..nak erblog pun curik masa ni heee

    ReplyDelete
  24. hi akak...tgh bercuti lagi ke?heheh

    ReplyDelete
  25. Hi, ee follow sini jugak. thanks followed mine =D

    ReplyDelete
  26. wahh, tahniah... x lama sampai 2K follwers la mama... hebat

    ReplyDelete
  27. hye
    dari segmen yang sama..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu...

    ReplyDelete
  28. hai , datang dari segmen yang sama + follow . follow back ya :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  29. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow sini dah lamaa . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  30. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  31. sori lambat blogwalking. busy skit.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠