Header Untuk Brother JR

Author : Cik Rose Cute | 9:47 PM | 17Total Comments |
Header nie...dah lama dah aku nak buat untuk Beliau...tapi tidak kesempatan...Brother Jr nie selalu komen blog aku...Dialah jejaka tegar pengomen blog aku...



Aku buat simple jer....Lelaki kebiasannya...suka yg simple....Harap Brother JR suka dengan pemberian Ikhlasa dari aku....Klik SINI untuk ke blog Brother JR...Untuk Ambik header nie... klik 2 kali baru dapat size yang sebenar pastu  save ya Brother JR..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. nak g terjah larr blog dye :D

    hehehe , cantek header tuh ..

    ReplyDelete
  2. cantikk
    memang simple ;)
    buat satu utk akk ekkeke ;)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih...saya sangat menghargainya, ia satu hadiah terindah untuk saya yang pasti tak akan saya lupakan selamanya. Maafkan saya jika tak dpt membalas budi baik cik Ros..

    Saya akan memasukkan header ini ke blog saya esok, kerana malam ini saya tak sempat...

    Sekali lagi terima kasih, saya sangat menghargai anugerah terindah ini....

    ReplyDelete
  4. Cantik.. terbekenan lah pulak

    ReplyDelete
  5. walaupun simple tapi cantik..=)
    sudi tak tukar link blog dgn dya?? =)

    ReplyDelete
  6. simple itu menawan..!
    eceehh..!

    tapi realitinya mmg ya..!

    cantik..!

    ReplyDelete
  7. dya dah letak blog akak kt dlm bloglist dya..=)

    ReplyDelete
  8. pandainya kak ros buat header cantik tu hehe..bertuah bro JR dpt satu

    ReplyDelete
  9. simple tapi tetap smart la Header tu. tahniah buat JR.. :)

    ReplyDelete
  10. cik rose makin populer ni..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠