19 June 2012

Dah Sampai Dari Kampung

Author : Cik Rose Cute | 6:25 PM | 24Total Comments |
Bersua kita kembali di alam maya....,kat kampung ganu bukak jugak blog...melalui simcard tue...Tapi aku tak dapat jenguk blog korang di sebabkan linenya lembab giler...walaupun dah topup  oleh cik hubby aku sebanyak rm 10.00...memang sakit hati...Mula2 beli okey jer...laju bila bukak....pastu sekarang hampeh!!!...



Malaysia SIM CardKorang ada tak pakai Simcard camni?
Sekarang bukak blog melalui komputer..lagi puas hati....hehehe...Sebelum aku up-date..tengok kat area comment...terkejut aku di buatnya...banyak betul comment....rasa pusing sekejap...camna aku nak terjah blog korang nie? Tak mengapa slow2...aku terjah blog korang...Sesiapa yang sudi ssinggah sini...aku ucapkan terima kasih...

Note: Susah betul jadik blogger nie...lagi2 bila cuti....hehehe betul tak? Nak membalas komen dorang semua penat jari.....Lagi2 aku nie pulak jenis singgah dan baca entry yang korang tulis yg lepas-lepas....hehehe..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. betul! sgt susah..klo xupdate lama nnti org akan lupa melainkan blogger itu femes...hehe

    ReplyDelete
  2. welcome back kak rose.. bt selow2 yea..(^_^)

    ReplyDelete
  3. wani xpernah guna sim card tuh...guna lappy or pc puas hati sikit tgk blog hahha....xper kak slow2 balas komen tu :))

    ReplyDelete
  4. selamat kembali dik
    sila BW yeeeeeeeeee eekekeke ;)

    ReplyDelete
  5. Maxis memang slow...sebab tu aku pakai DiGi ...kekekekeke

    ReplyDelete
  6. betul tu..tinggal satu hari je, lepas tu nak kejar balik punyalah lenguh jari jemari.hihihih..

    xpe..bals belas.. :)

    ReplyDelete
  7. sabar je la k..heheh..itu la..komen byk sngt..pening nk rply.....

    ReplyDelete
  8. salam Rose.selamat pulang!!
    Mesti seronok masa menghabiskn masa kat kg..jumpa ibu-ayah serta sanak saudara.

    ReplyDelete
  9. Simcard ape tu kak? Tk pernah pkai..

    ReplyDelete
  10. Simcard ape tu kak? Tk pernah pkai..

    ReplyDelete
  11. welcome back sis :)
    byk peminat la tuuuu..hihi
    x pnh lg guna simcard camtu...

    ReplyDelete
  12. selamat kembali, cik rose...ada ole2 ta?...hahahha..gurau jew..

    ReplyDelete
  13. ye betul...bila dh jd blogger mmg camnilah.resah semacam je kalau lum balas kunjungan kawan2.tp make sure bila jd blogger kena baca habis entry kawan2 baru komen...sbb skang ni ramai sgt yg komen tp baca tak habis.makanya komen kdg2 takde kena mengena ngan entry pastu kdg2..entry dh bgtau jawapan tp komen bertanya.ehehe.kelakar.

    ReplyDelete
  14. kita samalah cik rose.. jenis yg akn komen dr entry yg last baca,.. tu yg susah bila xda tenet n penyakit M dtg melanda tu.. hihii

    ReplyDelete
  15. c'jai guna bil .... tapi tengok tempat jg..kalu dia nak lembab, dia lembab jg cik ros..

    ReplyDelete
  16. hehehe..sama la ngan falsya..kadang bkn malas nak comment..bile byk terus jd pening..padahal xde la byk mana pun..hehehe..

    ReplyDelete
  17. kampung kat ganu ke? kat mana? :)

    ReplyDelete
  18. betul tu.. saya paling la tak suka kalau tak dapat nak update blog masa balik kg atau bercuti... tak dpt nak terjah blog2 kawan2 lain... nanti bila dah start keja baru la dapat nak komen di blog kawan2.. saya pun sama juga suka baca entry2 yang lepas2 juga..

    ReplyDelete
  19. takpe terjah blog kawan2 plan2 pun takpe asalkan terjah yer dak.. ;-)

    ReplyDelete
  20. Hhehee, takpe kak, pelan2 jejak balas..

    Sama macam Myra masa cuti exam ari tu :)

    ReplyDelete
  21. tapi seronokla jadi blogger ni...excited nak baca komen yg diterima..dan suke nak terjah blog2 org..best!

    ReplyDelete
  22. betul dear..susah hati bila tak buka blog sehari..asyik terfikir2 je blog tu kan?hahaha.
    lagi2 kalau tak dapat balas kunjungan orang tu,mmg tak senang duduk dibuatnya..hehehe.

    saya pun baru menghabiskan bw ke blog mereka yang meninggalkan komen tu dear..fuhhh..lega..hhehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠