Edit Blog Ketiga Amni Haziq

Author : Cik Rose Cute | 5:56 PM | 14Total Comments |
Jom! mengenali blogger yg baru berjinak-jinak dengan blog....nie...Dia adalah seorang blogger yang bernama "Siti Rahmah" dan dia juga minta tolong aku edit blog dia jugak.


Sii Rahmah nie adalah pengedar barangan Shaklee....

Kalau korang rasa nak follow blog beliau klik SINI  Dah settle....penat tau edit2 blog nie...kepala pening tau....

Note:Mungkin pagi besok aku bertolak balik ke Terengganu...ada urusan hal tanah...mungkin aku bukak jugak blog melalui galaxy note aku....hubby aku dah beli simcard tenet hotlink...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. ala kak..akak tu terer mengedit..pening2 pun siap jugak..kalo sweety, dah pening trus give up..trus suh org lain buatkan..hihi.. moga selamat sampai ke terengganu yea..

    ReplyDelete
  2. cik rose..tumpang bangga plk tgk kawan dh bertambah advance ni...kita main coding2 ni pening pale la..tu yg tak belajar sgt tu nk edit blog..cik rose wat header guna software ape..?

    ReplyDelete
  3. cik rose rumah baru sini www.akuratusiput2.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wahh semakin rancak mengedit blog nie .. cayalah dik
    akk pun tgh belajar dari blog tutor rose dan adik lyssa tuu ..
    TQ kat rose gak bagi inspire kat akk ;) .. akk cuba2 juga godey2 tu .. ekeke ..

    nanti nak terjah blog tuu ;)

    ReplyDelete
  5. wah,okla tu sis pandai edit2 blog.....:)

    ReplyDelete
  6. Rajinnya....
    tak lama dah boleh jadi webmaster!!!

    ReplyDelete
  7. Waa terer tu n selamat bercuti w/p blik kg ada urusan..

    ReplyDelete
  8. congratulations akak! :)
    eeheheh

    ReplyDelete
  9. Klaau pandai bab edit blog ni memang terer la ;)

    Myra tak reti langsung..heheee

    ReplyDelete
  10. salute dgn org yg pandai edit blog dan bemain dgn coding ni....

    kita ni buat apa2 ikut tutorial pun dh pening dah..hehe

    ReplyDelete
  11. wah baguslah cik rose ni... makin teror edit mngedit :-)

    ReplyDelete
  12. jgn edit melalui note pulak ye. hehehe...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠