13 June 2012

Cekodok Pisang

Author : Cik Rose Cute | 8:50 AM | 26Total Comments |
Cekodok nie Aku buat petang semalam....untuk jamu anak-anak aku....Hasilnya kecik....mula2 goreng kembang sikit pastu bila dah sejuk kecup pulak jadiknya....

Selamat Menjamu mata.....Anak-anak aku suka cekodok pisang...,Kejap lagi lagi aku terjah blog korang...aku nak masak kejap hihihi
Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. dana pun paling layan cekodok pisang... simple tp nikmat tul kalu dpt mkn pns2

    ReplyDelete
  2. kita paling suka cekodok ni, tapi kalo dapat makan cekodok durian lagi yummy, sedap tak terkata

    ReplyDelete
  3. sedapnya tgk kueh ni time puasa..

    ReplyDelete
  4. aaa...sedapnyee..terliur ni..dah la tgh lapor ehehe..nk sikit kak.. ^_~

    ReplyDelete
  5. aaa...sedapnyee..terliur ni..dah la tgh lapor ehehe..nk sikit kak.. ^_~

    ReplyDelete
  6. cekodok pilihan hati selamanya...hihihi...nk buat pun mudah rasa pun sedap yang ptg anak suami suka :))

    ReplyDelete
  7. cuba akak try gaul pisang tu ngan biskut mary buat cekodok.. sedap kakk..

    ReplyDelete
  8. URMMMMMMMMMMMMMMMM
    yumx3 ... ;)
    sesekali layan pagi2 @ petang sedap nie ;)

    ReplyDelete
  9. sedapnya cekodok tu... nak sikit bole. heheheheheh.. :)

    ReplyDelete
  10. Sedapnyer!suke gak cekodok nieh...:)

    ReplyDelete
  11. ala dah lama xmakan cekodok pisang. dah lup dah mcm mana nak buat

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum rose...sedap juga ni lama dah x mkn cekodok pisang ni dulu anak mama yg sulung rajin membuatnya...:)

    ReplyDelete
  13. kecik2 senang masuk mulut, sebik sekali ngap..hihihi

    ReplyDelete
  14. nmpk lazat!! dah lame tk mkn cekodok pisang.dpt mkn panas2...pergh..

    ReplyDelete
  15. lama benar tak makan makanan tradisional ..
    Dul ekalau petang2 wajib makan ni...
    murah dan sodap!!

    ReplyDelete
  16. kecik2 senang nak ngap!
    homemade cengkodok baru la sedap.. kalau beli x penahnye dpt yg sedap lagi.. :p

    ReplyDelete
  17. mak CP selalu buat kecik2 jerr , bes wooo ~

    ReplyDelete
  18. suka dgn cekodok pisang jugak.

    ReplyDelete
  19. time panas2 makan sodap ni..! >_<

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠