Voucher Free Yayasan Warisan Anak Selangor (YAWAS)

Author : Cik Rose Cute | 1:08 PM | 21Total Comments |
Tadi pergi Enconsave....shopping free....dapat voucher  dari Yayasan Warisan Anak Selangor (YAWAS) sebanyak rm 100.

Hasil dari shopping dari voucher tersebut....Voucher nie yang dapat anak aku yang ke dua Haziq Hanif


Haziq nie lahir tahun 2008...Aku rasa Yayasan Warisan Anak Selangor nie (YAWAS) di tubuhkan pada tahun 2009


YAYASAN WARISAN ANAK SELANGOR

Yayasan Warisan Anak Selangor (YAWAS) merupakan anak syarikat dibawah bidang kuasa Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan). Maklumat Asas Syarikat:

Tarikh Penubuhan : 05 Februari 2009
Dana TAWAS : RM 8,500,000.00
Dana Operasi : RM 5,000,000.00

Syarikat Pengurusan Projek Tabung Warisan Anak Selangor terdiri daripada pemasaran, pendaftaran, dan penyediaan pangkalan data. Mengendalikan pendaftaran Skim Mesra Usia Emas dan pengurusan sistem pangkalan data Skim Mesra Usia Emas. 



Note: Semua voucher tue beli barangan keperluan haziq....dan juga barang keperluan...kami sekeluarga...Ada tak sesiapa yang register "Yayasan Warisan Anak Selangor(YAWAS)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. syukur alhamdullillah, rezeki anak2 tu

    ReplyDelete
  2. sAVE DAH BAJET KAN.. hehe

    p/s : Bahagian post mana yang tak nampak tu ye?? hehe

    ReplyDelete
  3. Ada dgr tentang voucher ni.. Bagus kan

    ReplyDelete
  4. wah...dpt voucher siap..untung juga kan..
    hehe tapi fatin bukan ank selangor hehe..

    ReplyDelete
  5. camana boleh dapat nie...best nyer

    ReplyDelete
  6. ooo mcm BR1M jugak lah ehhh. ;)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...ringan sikit beban kan...:)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah murah rezeki...save la sikit kan hihi....untuk selangor jer ke hihi

    ReplyDelete
  9. kena daftar ye...camner ye..anak2 fieda tiga2 lahir kat selangor ni..

    ReplyDelete
  10. rezeki anak kan? alhamdulillah. dah jimat sikit.

    ReplyDelete
  11. Untungnya tinggal kat Selangor....

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah rezeki anak..bolehlah tambah sedikit kan.^__^

    ReplyDelete
  13. tq cikrose..

    betul kata kak fieda tu...mia pun lahir kat selangor gak....camana nak sertai yayasan tu..???

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  15. bestnya, macamana nak register ye cik rose

    ReplyDelete
  16. ala aiman anak johor.cmna nie tak bley la nak shopping voucher free.haha

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠