Bowling Summit

Author : Cik Rose Cute | 3:31 PM | 3Total Comments |
Ni cerita dua tiga hari yang lepas.....Ada aku kisah! hehehe...Ni blog Aku...Suka hati akulah nak story yang bulan lepas ke yang 2 bulan lepas ke..Tak gitu hehehe...
Aku dengan my hubby pegi main bow kat Summit.Kauorg pernah main bowling ke? Tentu You All hebat macam aku...(Perasan teror) Masa aku dengan my hubby main bowling sempat jugaklah ambik picture my chilldren hehehe Speakinglah pulak ya.....Adalah beberapa keping gambar my chilldren, lagipun dah lama tak story pasal my chilldren...huhuhu.....Kat bawah ni pictre my chilldren....Layan jer lah...
Nur Fatin sahira




























Alamak ada satu jer...Mana pegi yang lain Waaaaaaaaa

Dah hilang @ aku delete sebab tak cantik Almaklum Ambik pakai

Telephone Chap Ayam

huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

3 comments:

  1. wah nnt boleh lawan bowling..jom..lawan sapa byk baling bola masuk longkang..hahahah..izan xreti arr main bowling..tgk jer..

    ReplyDelete
  2. masa mula2 pusat bowling ada kat centre point sabah, memang ada pergi. Siap strike lagi. Beginners luck kot. Lol. Skrg dah lama tak gi bowling ni.

    ReplyDelete
  3. Mmg seronok dpt main bowling.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠